STSL 18.Hafta | Gaziantep 0 - Galatasaray 0

Melo'yu , biraz Sneijder'i , biraz Semih'i bir de günahı olmayan Muslera'yı çıkar. Geri kalan sahadaki kimseyi istemiyorum bu takımda. Ulan bir tane mi dönen top alınmaz ya bir tane mi ?
maçın özetini söyliyim size '' Binya uzaklaştırdı topu'' . Tek bir cümle. Yeminle konuşacak 2. birşey yok.
Drogba da adam olsun önce. İstemiyorsa bu formayı giymek , zor geliyorsa koşmak ; nereye istiyorsa gidebilir imza parasını iade edip. Yeter yahu biz senin triplerini çekemeyiz artık. Sen Drogba'ysan bu da Galatasaray.
Selçuk ısrarla formsuz ısrarla kötü Olmuyorsa al kenara dinlendir , bi beklet. Bugün ayakta duracak hali yoktu Selçuk'un. Geldiğinden beri ilk kez sövücektim zor tuttum kendimi.
Amrabat'ın oyun zekası olmayabilir. Lanet olsun olmasın tamam razıyım. Ama bir insanın normal standart zekası da mı olmaz. Oyun zekası olmayan çok kanat gördüm. Celil Sağır'dan başlarım , Gökhan Töre'den çıkarım ama bu oyun zekası eksikliği filan değil.
Ya ben Hakan Balta ile Sabri'yi aynı kanatta izleyip çıldırmak zorunda mıyım ?
Umut Bulut 1 metreye pas atamıyor ya 1 metre. Öyle kritik noktada da değil orta sahanın ortasında. 1 metreye atıcaksın alt tarafı. Pres yapıyor da , gol atıyor da geç abi masalı. 1 metreye pas atamayıp da Galatasaray futbolcusu olmak diye bi dünya yok.
Ben artık böyle 3 kuruşa yapılmış tırt transferler istemiyorum. Benim oyuncum sahada yapması gerekeni yapacak. Yürekmiş , kürekmiş masalları artık bi bitirip önümüze bakalım.
Neymiş efendim Chedjou ve Amrabat'a para vermişiz o yüzden gönderemiyormuşuz. Yahu paran gidiyor her puan kaybında bunun nasıl farkında değil hiç kimse ? Bundan sonra böyle takozları alacağımıza adam gibi 1-2 tane transfer yapalım ama adam gibi oyuncu olsun. Sen Gökhan İnler , Serdar Taşçı , Telles yapıp bitircektin transferi . Ama sen babannesi orta okulda Türk biriyle sıra arkadaşı olmuş diye torununu Türkiye'ye getiriyorsun. 3-5çilikler , çingenlikler filan bu mu ya Galatasaray ?
Artık bu sene bitti. Görünen köy kılavuz istemez. 2 tane Cl 6 tane de maximum kupa maçımız var. Bunları oynayabildiğimiz kadar oynayalım. Sonra da adam gibi top yapabilen , bir futbolcunun yapacağı şeyleri eksiksiz yapan adamları transfer edelim. Ben hayatımda bu kadar yeteneksiz bir Galatasaray daha görmedim.
Son olarak da o futbolculara yazıklar olsun !
 
Drogba'nın hareketleri nedir böyle ? Tabi onlarca seveni, cebinde parası, oynayacağı son seneleri... Bi umursamaz tavırlardır gidiyor. Kaç oldu bu? Bu umursamaz tavırlar nedir böyle? Hangi kulüpte oynadığının ve şampiyonluk yarışında olduğunun farkında değil sanırım. Kaç oldu bu umursamaz sebepten kaybettiğimiz puanlar. Bir değil iki değil. Çeki düzen vermesi lazım kendine.
 
Soğuttular ya yeminle futboldan soğuttular. Artık futbola ilgim çok az. Yanlış anlaşılmasın iyi gün taraftarı değilim. Fatih Terim 2 yıl önce geldiğinde ''kaybederken bile alkışlanan takım olcaz'' demişti. Çok az maç kaybetmiştik ilk sezon, kaybettiğimizde de neredeyse tek kale oynamıştık. Terimci flan da değilim ben sadece sahada futbol görmek istiyorum. Ben haftalardır takımımızın ne maçını izliyorum, ne de maçtan sonra özet görüntülerini. İnanın elim gitmiyor özet görüntülerini açmaya. Ortada bi ''istek'' göremiyorum. Soğuttular, vallahi futboldan soğuttular ! Naptılar bu takıma büyü flan mı yaptılar anlamıyorum. Aylardır kendimize gelemedik arkadaş !
 
O formaya yakışmıyorsunuz(çoğunuz...)
*Eboue sen nasıl oynayabildin Arsenal'de 6 yıl merak ediyorum. Kaç top ezdin ben sayamadım.
*Drogba istedin mi ne maçlar kazandırıyorsun da ayıp be kardeş. Binlerce insan senin formanı aldı. Onların aylık maaşlarını toplasan senin 1 aylık maaşına denk gelmez.
*Amrabat zaten sözün bittiği yer. Takımdan göndermek istediğimiz Riera on basar. Oynadı mı da en azından hırsla oynuyor. Bilekleri iyi.
*Muslera, Melo takımda adamakıllı bir siz kaldınız. Biraz da Sneijder...
*Kesmeli tüm "zorla" oynayanları. Maç başına para, bonus alamayınca sene sonu Dünya kupasında milli takıma seçilememe riski olunca akılları başlarına gelir belki.

Oynasak gençlerle bu takımdan daha kötü olmaz. Muslera-Salih-Gökhan-Semih-Telles-Riera-Melo-Emre-Hajrovic-Sneijder-Burak....
En azından yürekli oynarlar, ter akıtırlar forma için...
 
Bizin oyuncuların "17'de 17 yapıp şampiyon oluruz" açıklaması, Ümit Özat'ın "Sparta'yı Sparta'da yeneriz" açıklamasını anımsatıyor.
 
Yaptığınız yabancı transferlerini oynatamıyorsunuz. Hajrovic diye bir adam almışsınız neden aldınız belli değil. Aslında belli de. Bülent Tulun'un İlic transferinde de akçeli işlere karıştığı söyleniyordu ne tesadüf yine eski Yugoslavya'da (Bosna Hersek) bir oyuncu alındı.
 
*Drogba iyice cıvittı. Gitmek istiyorsa gitsin.
*Eboue'yi artık izlemekten sıkıldım. En kötü sene sonunda gönderilmelidir.
*Chedjou'ya verilen paraya yazık. O paraya Ömer Toprak alınırdi. Çekeceğiz mecburen.
*Riera, Danny ve Amrabat'ta gönderilsin artık. Daha iyi yabancı oyunculara ihtiyacımız var.
*Hajrovic ve Telles inşaAllah istenilen ve beklenilen katkıyı verir.
*Selçuk'u biraz dinlendirip Umut Gündoğan'i onun yerine kullanmak gerekiyor.
*Salih'i artık sağ bekte kullanalim.
*Artık 4-3-1-2 sistemine dönelim.

Benim ilk 11'im;

Muslera-Salih, Semih, Chedjou, Telles-Melo, Selcuk , Umut G.-Sneijder-Burak ve Umut...
 
--------------Muslera-------------
Sabri----Semih---Gökhan--Telles
----------------Melo-----Emre----------
Hajrovic-----Sneijder-------Riera
-------------------Burak---------------

Radikal değişiklik yapma zamanı geldi.
 

Üst