STSL 18.Hafta| Kasımpaşa-Galatasaray

Gidişat iyi değil futbol takımında bir an evvel toparlanmak lazım.Terim de dolmuş taşmış ama susuyor yine de önümüzdeki günlerde daha büyük sorunlar çıkmaz umarım.

Maça gelirsek bence sadece yenilgi değil mücadele etmedik bugün kaleye gidemiyoruz doğru düzgün sistem mi değişir transfer mi yapılır orasını teknik heyet bilir ama birşeylerin değişmesi gerek artık.
 
Söylenenlere göre Fatih hocanın kafasında iki gün öncesine kadar istifa etmek varmış.Bu şartlarda bundan daha iyi bir performans beklenemezdi takımdan,yönetim Fatih hocaya ve takıma Antalya kampını zehir etmiş.
 
Çözülmüş, laubalice, durağan, sıkıcı 4-4-2 ve Emre Colak. Puan kaybına şaşıran varsa bundan sonra futbol izlemesin. Sezon başından beri en fazla +1 -1 oldu. Şampiyonluğu zerre hak etmiyoruz. Hak eden çıkar alır. Kimse hak etmezse bize kalacak işte kupa bu kadar basit.
 
Biz daha ne kadar puan farkının ekmeğini yiycez merak ediyorum. Son zamanlarda çok puan kaybettik yine de lideriz. TS maçını kazanıp bu maçı da kazansak 11 puan fark olacaktı. Psikolojik üstünlük bize geçecekti ve belki de şampiyonduk.
 

Üst