STSL 19.Hafta | Galatasaray 6-0 Bursaspor

STSL | GALATASARAY - Bursaspor

Yer: TÜRK TELEKOM ARENA
Tarih:02.02.2014
Saat:19:00
Hakem: Mete Kalkavan

Bursa ve Eskişehir takımları ligin kaderini belirleyecekler. Bursa'yı ve Eskişehir'i mutlaka yenip, onların da Fener'e çelme takmasını bekleyeceğiz.

İyi futbol beklemiyorum, kazanalım yeter.

Başarılar..
 
Fener de kaybetti hadi artık bi canlanın ya ! Gel de geçen haftaki maça yanma. Ben futbol olarak napıcağımızı yine kestiremiyorum ama en azından kendi sahamızda taraftarımızın itelemesiyle bişeyler yapabiliriz. Artık kazanmak şart oğlu şart !
 
2011-2012 yılı,yine içeride Bursaspor maçı,Baros'un golü,muhteşem sevinç,o inanmaya başladığımız an...

Sezonun en önemli maçı ya,çıkın artık ortaya!
 
Rakibimizin kaybetmesiyle birlikte bu maçın önemi daha da arttı. İnşallah kazanırız. Kazanmalıyız!
 
İlk yıl harikaydı,ikinci yıl sonuçlar ve başardıklarımız tatmin ediciydi ama bu sezon baya kalp kırdı takım.Yarına dair de sohbet muhabbet ve Arena'dan ötesi çekici gelmiyor bana.Boşvermişlik yarışını sürdürmeyip bendeki boşvermişliği kırmalarını umuyorum.
 
Eğer mümkün olsa 0.5 - 0 kazanalım, ona bile razı durumdayım. Futbol olarak bir beklentim yok, yeter ki maçın ardından hanemize üç puan yazılsın. Şu hafta tek önemli olan bu.
 
Fb'nin Trabzon deplasmanında ve bizim evimizde mutlak kaybedecegini düşünüyorum. O sebeple bu geceki maç bir şampiyonlar ligi finali kadar mühim ivme kazanmak adına.
 
Bu hafta Bursa'ya,haftaya cumartesi Eskişehir'e koyar.Farkı 4 e düşürür,Fenerbahçe'nin Sivasspor'a panikle puan kaybetmesini keyifle izleriz.
 
Fenerbahçe'nin daha fazlaca puan kaybedeceği aşikar. Önemli olan bizim nasıl oynayacağımız ve ne yapacağımız. Azıcık akılları başlarına geldiyse futbolcuların belki bir şansımız olur diye düşünüyorum. Takıma başarılar.
 
GALATASARAY'IN İLK 11'İ:
Muslera, Semih, Ceyhun, Hakan, Sabri, Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba ve Burak

Hajrovic yedekler arasında.
 
Tüm takıma tebrikler, hepsi bugün çok iyiydi. İstediğinde takım o kadar iyi oynuyor ki..

Takımın tek sıkıntısı zaten bu potansiyelini sahaya yansıtamamak ve yeterince istememekti, o yüzden bu kadar kızıyordum bu takıma!

Bugün Melo, Sabri ve Eboue'ye özel bir tebriği hak ettiler. Eboue sonunda oynamak İSTEDİ.
 
Başlık hayli güzel bir hal almış. :)
417 ve Ankaragücü.Bugün takımla birlikte bir haftalık enerji aşıladı Doğu Üst'ün esaslı tribüncüleri. :)
 
En son 16.9.2007 de Ali Sami Yen Stadı'nda Konyaspor'u 6-0 yenmişiz. O tarihten beri ligde 5 farklı galibiyet de yok. Neredeyse 7 yıl aradan sonra farklı galip gelmek tadından yenmiyor. Rakip belalı Bursa olunca daha da güzel oldu.
 
Takım yavaş yavaş oturuyor gibi. Saha içi rotasyonları,kaymaları daha iyi yapabiliyorlar. Sabri & Hakan ne görev verilse yapmaya çalışıyorlar. Meloya helal olsun. Semih & Ceyhun adamsınız. Selçuk toparlıyor mu ne. Ebouenin yerine daha tempolu birini monte edersek süper olacak. Drogbanın yerinede sağlam bir forvet geldiği zaman tadından yenmez.
 

Üst