STSL 26.Hafta | Kayserispor 1 - 3 Galatasaray

Futbol takımımız Süper Toto Süper Lig 26.haftasında 17 Mart Pazar günü saat 16.30'da Kadir Has Stadyumunda Kayserispor'a konuk olacak.

Artık lige de odaklanmalıyız, gerçekten Kayseri zor deplasman, buradan çıkarılacak bir galibiyet bizim için son derece önemli. İyi futboldan ziyade 3 puan almamız gereken maç.

Takımımıza başarılar :)
 
Sneijder ve Hamit'in golü var :)

Kaan Ağabey benimde içimden geçiyordu,foruma gireyimde açılmışsa yazayım dedim. Siz benden daha önce davranmışsınız :) İnşaAllah gönlûmûzden geçen olur da hem Sneijder hem de Hamit gol atar. Drogba Scahlke maçında hafif bir sakatlık geçirmişti ilk yarıda. Bence onu bu maçta dinlendirmeliyiz. Maça Yedek kulübesinde başlamalı bence. Umut onun yerine oynar. Ayrıca Semih ve Danny'i de bence riske etmemek gerekiyor. Stoperde Zan'in da cezası üzerine Melo ve Balta ikilisi oynamalı bence. Bekler Eboue ve Riera olmalı. Orta saha Yekta,Hamit,Selçuk 3lüsûnden oluşmalı. Önlerinde Sneijder forvette de Umut-Burak ile 11imiz oluşturulabilir. Çok fazla riske gerek yok. Ne olursa olsun dinlendirilsin Drogba,Danny ve Semih. Çoğu kişi katılmayacaktır bana ama oyuncularımızı sağliklari bence herşeyden ônemli. Bu arada Elmander nerde ??
 
Jose Mourinho'nun özel uçakla gelip maçı izleyeceğine dair haberler var.

Real Madrid teknik direktörü takımımızı ciddiye alıp, lig maçını izlemek için Anadolu'ya geliyorsa bizim de bu bağlamda aynı ciddiyeti gösterip artık farkımızı ortaya koymamız gerekmektedir. Şampiyonlar Ligi'nde oldukça başarılıyız lakin o başarıyı gelecek sene de yakalamamız için bu maçları kayıpsız geçmeliyiz.
 
---------------Muslera---------------
Sabri------Semih---Dany--------Riera
-------------Melo---Selçuk------------
--------Haimit----Sneijder-------Amrabat
---------------Burak-------------------


Drogba dinlendirilmeli S04 maçında çok efor sarfetti artık yirmili yaşlarında değil Allah korusun sakatlanır falan idareli kullanmak lazım kara boğayı :).
 
İlk 11 Schalke maçının aynısı. Sadece Zan-Danny değişikliği var. Drogba yine ilk 11'de. Keşke dinlendirseydik. Bu arada bence daha zorlu bir maç bizi bekliyor. Adamları Mourinho izleyecek. Ellerinden geleni yapacaklardır fazlasıyla. Sefa,Bobo ve Cleyton'a dikkat etmek gerekiyor. Kayba tahammülümûz kalmadı...
 
Burak 2 gol attı, Melo süper oynuyor, Sneijder bildiğiniz Sneijder, Drogba asist yaptı.. Takım mükemmel oynuyor. Kayseri 10 kişi kalınca rahatladık ama zaten 2-0 öndeydik, bu maçı alırdık 10 kişi kalmasalar da.
 
Sneijder,Kaan Ağabey ile beklediğimiz gibi golû attı :) Hamit'te sakatlanmasa atacaktı. İnşaAllah ciddi birşeyi yoktur. Çok güzel maç oluyor. Mourinho her maçımıza gelse keşke :)
 

Üst