STSL 29.Hafta | Karabükspor 0 - 1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig - 29. Hafta Karşılaşması;

KDÇ Karabükspor - Galatasaray

13.04.2013 - 19:00
DR.NECMETTİN ŞEYHOĞLU STADI

-------------------------------------------------------------------

Yazılacak hem çok şey var hem de hiç birşey yok aslında. Son dönemde yaşadıklarımız daha doğrusu bize yaşatılanlar sonrasında ligin bitimine 6 hafta kala teknik direktörümüz Fatih Terim daha fazla dayanamamış, konuşmak zorunda bırakılmıştır.
Üzerimize oynanan oyunların farkındayız. TFF, MHK, yandaş medya ve özellikle yayıncı kuruluş rakiplerimize eklenmiştir. Tek amaçları, geçen sezonun rövanşını alması için Fenerbahçe denilen haysiyetten yoksun kulübe fırsat vermeye çalışmalarıdır. Yani konuşulacak çok şey var ama sabahlar geceleri, geceler sabahları kovalar kelimelere, sohbetlere döksek. Sinirlerimizin yıpranması kalır yanımıza..

Şampiyonlar Ligi'ni çok güzel noktaladık. Şimdi lige dönmek zorundayız, Karabük deplasmanındayız. Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz düşme korkusu yaşayan takımlardan. Bu maçı kazanmak demek Elazığ maçından sonra G.Antep deplasmanına da daha inançlı gitmek demek. Sadece rakibimize karşı mücadele etmiyoruz ama biraz daha gayretle asılırsak kopartıp alırız. Haftalar ilerledikçe adrenalin yükseliyor ve biz kazandıkça moralimiz arttığı gibi rakibimizin morali aşağılara düşebiliyor.

Karabükspor(D)
Elazığspor
G.Antepspor(D)
Sivasspor

Şu 4 maçtan alacağımız 12 puan demek şampiyonluk demek, karada ölüm yok demek.
Bunun ilk ayağı için Allah utandırmasın..

K O N S A N T R A S Y O N !
 
Maçı kolaya çevirebilecek ayaklarımız var. Ancak zor maç. Her ne kadar Karabük ligin ilk yarısındaki gibi top oynayamıyor olsa da her maçın hikayesi farklıdır.

Madrid açık ara dünyanın en iyi kontratak takımı. Bizim maçta 20-25 dakika ben bizim yarı sahaya gelebildiklerini hatırlamıyorum. He bu demek değil Karabük hiç tehlike yaratamaz. Onlarda ciddi kontratak tehdidi olan bir takım. Klasik olacak ama her maç olduğu gibi skor avantajını bulamadığın her dakika maç daha zor hal alacak. Herhalde kimse Madrid maçındaki gibi bir pres falan beklemiyordur. Takımın çift forvet ve tek forvetli sistemdeki özellikleri çok farklı. İki sisteminde artıları eksileri var. Mühim olan eksi yönleri minimuma indirip artı yönlerle sonuca gitmek. Açıkçası NŞA'da puan kaybı beni şaşırtmazdı ama bu vakitte olmamalı. Drogba oynarsa bir şekilde kazanabiliriz.
 
Karabük maçın alınması şampiyonluğun %90 garanti olması demek bence.
feneR boşuna ümİtlenmesin, Kadıköy Hatırası-2 tişörtleri basıldı bile.
Tişörtün baskı yüzü gökan gönül.
 
İnşaAllah alacağımız bir galibiyet şampiyonluk kupasının bir kulpunu tutmak anlamına geliyor.
Karabük hücum gücü yüksek bir takım. Defansı da aynı oranda sorunlu olan bir takım.
Baştan sıkı tutup ilk yarıda işi bitirmeliyiz diye düşünüyorum.
Bol gollü bir maç bekliyorum ben.
Eskişehir'in karşıyakadan puan alabilecek potansiyelde olduğunu ve oradan puanlar çıkarabileceğini düşünürsek,alacağımız bir galibiyet puan farkını en az 6'ya çıkarmak anlamına geliyor.
Fatih Hoca eminim ki takımı maça en iyi şekilde hazırlayacaktır.
Allah yar ve yardımcıları olsun oyuncularımızın...
 
Konuk ekipte Shelton kesin yok, Lua Lua şüpheliymiş maç saati belli olacak diyorlar ama kesin oynar.

Temkinli başlayalım, gol yemeden golü aramak önemli. Geriye düştüğümüzde içeride taraftarla bir çevirebiliyoruz ama deplasmanda demoralize olabiliriz. Şu maçı kazanıp rakibi diken üstünde tutmak önemli.

Benim için önemli diğer konu da hocanın cezasına takımın sahada ne tür tepki vereceğidir..
 

Üst