STSL 8.Hafta | Galatasaray'ımız 2 - Karabükspor 1

Maç: Galatasaray – Kardemir Karabükspor
Yer: Ali Sami Yen SK TT Arena
Tarih: 19.10.2013 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
İnternet: Galatasaray - Karabükspor (Canlı Anlatım)

Artık ligde puan kaybına tahamulum yok açıkcası. Çıkıp 3 puanı güzel bir oyunla alalım.

Takımımıza başarılar.
 
Selçuk-Melo döndü, Semih iyileşti. Mancini 2 hafta daha geçirdi. Artık ayağa kalkma zamanı. Kadro kalitemiz yerinde, yeter ki doğru taktik ve kadro adaletine dayalı bir kadro ile çıkalım haftalardır hasret olduğumuz galibiyeti alalım.
Allah yardımcımız olsun!
 
Yeter artık bu özlem beni kahrediyor ! 2 aydır galibiyete hasret kaldık ! Torku Konya, Elazığ gibi takımlar bile maç kazanırken biz beraberliğe abone olduk. Lütfen kazanalım artık !
 
Ilk 11: Muslera Sabri Chedjou Semih Balta Ceyhun Melo Selcuk Sneijder Burak Drogba.. İlginç bir 11.. Bruma yedeklerde bile yok. Danny ilk 18de...
 
Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Ceyhun, Melo, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

Burak'ın hala oynuyor olması ve Bruma'nın olmaması üzücü. İnşallah yanılırım ve skora kötü etki etmez....
 
Takım kötu TRİBÜN takımdan kötu...

Melo adamın dibi

Bildiğim birsey varsa Hollandalı biri asla içinden gelmeyeni yapmaz ,Snejder armayı öpüyorsa herkes takkesini önüne koyup düsünsün
 
Yazık ki bana göre hala yanlış taktikle oynuyoruz. Gene çok kötü bir oyun buna tribünlerde katılınca iş çekilmez oluyor. Bireysel oyuncuların gayretiyle bir yere kadar. Bir an önce toparlanmamız lazım.
 
Tribün kötü takım ondan da kötü anlamadığım nokta ise e be kardeşim Tugay abi :) ya Ceyhunun sağ tarafta oynayamayacağını söylemiyor musun hocaya ya Engini koy ya Aydını anlamadım gitti kanatsız oynamaya çalışıyoruz yazık ..
 
Berbat futbol. Herkes etkisiz. Burak yine ilerde top öldürme canavarı. Varlığı Drogba'yı da etkiliyor, etkisi azalıyor. Geri dörtlüde Chedjou eh işte oynadı gerisine vasat demek bile zor. Takımda vasatın üstüne çıkan biraz Sneijder vardı. O da bugün istedi, mücadele etti. Takımın liderliği ona verilmiş bunun ekstra motivasyonundan ötürü istekli gibiydi. Vasat oyuna o kadar alıştırdı ki az kıpırdanınca en tepeye çıkarıyoruz. Bildiğimiz Sneijder bu seviyelerin çok daha üstüne çıkabilir. İnşaallah daha iyi seviyelere gelecektir. Ve maçın yıldızı.. Melo. Rakip farketmeksizin büyük oynamaya devam ediyor. Yürüyedursun.
 
Ben hocanın krediye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Takımı tanımıyor.Kolay iş değil.Adam çalıştığı takımlarda Emre,Aydın gibi oyuncular yoktu.Evet oyun kötü.Tek istediğim kötü oyunlardan galibiyet çıkarmamız.
 
Şu futbolcuyu ıslıklama huyu edinenlerin sonu fena olacak bir gün. Bütün maç ana avrat küfür edip tek dakika takıma destek olmazlar, oyuncu çıkarken ıslıklarlar! Sizi kim ıslıklayacak?
 
Bayram dönüşü trafikteyken son düdüğün 1-1 için çaldığını düşünüp akabinde kazandığımızı öğrenmem güzel bir anı doğurdu.Yine de 2. golü stadda yaşayabilmek için baya bir şey verirdim. :)
 

Üst