• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 14. Hafta | Aydın Büyükşehir Belediyespor 0-3 Galatasaray Daikin

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Sultanlar Ligi 14. Hafta Maçı
03.01.2026 Cumartesi
Mimar Sinan Kapalı Spor Salonu
15:00

Bongaerts
Alexia
İlkin Sylla
Yuan Yasemin
Eylül
Umarım bu 6 ile başlayıp kendi öz sistemimize döndüğümüzü gördüğümüz bir maç olur.

Aydın pç oyuncusu Rasinska ile yolları ayırdı bizim maça yüksek ihtimal yedek pç leri Selin ile yada Sırp yedek smaçörlerini pç bölgesine atarak başlayacaklar.

Bugün maç umarım hatalardan ders çıkarıp öz hızlı oyun sistemimize döndüğümüz kendi ruhumuza döndüğümüz bir maç olur.İlk yarı ben takımı beğenemedim en büyük etkende koç ve oyuncular arasında bir kopukluk ve yanlış bir koç yönetimi var.Umarım Aydın maçıyla düzeliriz ilk devrenin son maçı Göztepe maçında hızlı oyunu denemesine izin verdi takımın çünkü umarım bu maçta öyle olur.

Kaja son maçlarda formda. Onunla başlar hoca.

İlk seti 6 sayı farkla aldık. Ayçin bloklarıyla fark yarattı (tek sette 3 blok) . Bongaerts'de zor toplara bile akılcı paslar verdi.

İkinci seti ucu ucuna 25-23 aldık. 20-18 gerideyken kötü günündeki İlkin'in üst üste 3. hücumun sonunda sayıyı alması setin kırılma noktasıydı. Setin sonundaki Alexia'nın milimetrik smacını hakem göremedi ama itirazımızdan sonra sayıyı verdiler.

Kaptanın 6 sayılık servis turuyla 3. set koptu. Maçı kazanmak üzereyiz. Eczacıbaşı'da puan kaybetti. Zeren'de Vakıfbank'a puan kaybederse (oldukça muhtemel) 3.lüğe geri döneriz.

Süper oynadık helal olsun.Sylla maçın açık ara yıldızı bir smaçörün yapabileceği her şeyi yaptı.İlkin Bongaerts Eylül Ayçin Yasemin oyun giren Aslı Naz gayet iyiydi.Çok çok iyiydik ama tek eleştiri yine pç orada yine durdurulduk ama genel bakınca umut verici bir maçtı helal olsun takıma.

28/9 ile top öldürmüş Groblena yine.Groblena için Yuan kesiyor seneye ve uzun yıllar elde tutulabilecek genç Alexia kenarda bekliyor.İlk devre Naz-Groblena aşkından kötü geçti.Naz dan caydı ilk devrenin en son maçında dank etti Groblena kaldı ondan da play off öncesi vazgeçecek herhalde.

Güzel oyun iyi skor tebrikler takım.

İlk 2 set ortalama oynadık. Sylla en iyi maçını oynadı herhalde. Bu maç özelinde değil genel olarak takım bariz üstünlük kuramıyor. Geçen sezonki oyunda henüz yok. Alexia ve oynamayan diğer oyuncular takımdan soğumazsa iyi.

Grobelna olayını sadece bizler değil tüm voleybol camiası çözememiş durumda. Böylesine çiftliğe dönmüş bir şubede çok şaşırmıyorum böyle şeylere ama insan bu kadrodan daha fazlasını beklediği için hocanın tutumuna ve davranışlarına artık fazlası ile sinir olmaya başladım.

Geri