• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi Play-Off | Galatasaray Daikin 3-2 Türk Hava Yolları

Anıl Mehmet Yıldırım

[ ]
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
12.04.2026 Pazar
Burhan Felek Voleybol Salonu
13.00

İlk setten sonra mazzantinin orthmann ve Büşra hamlesi tüm dengeyi değiştirdi. Ne etkili servis atıyoruz ne iyi servis karşılıyoruz ne iyi hücum ediyoruz. Sadece arada bir blok yapıyoruz. Birkaç gün önce kupayı alan takımla oynanmasını da anlamadım. Neden Grobelna mesela? Bigarellinin iyi bir antrenör olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.

Takım 3-2 kazandı , tebrikler kızlar

Bu maçı alırsak çok zor alırız ya da veririz diye bekliyordum Thy 1 aydır GS harici fikstürü yok biz bu süreçte Axa yarı final Cev Cup final serisi oynadık Thy hem çok dinlenikti hem 1 ay bize çalıştılar hem de dinlenikler biz 2 antreman ve yorgun biçimde çıktık.Bugün İlkin ve Yuan ikilisi yıldızlaştı.Yasemin ve Ale gayet iyiydi bence.Naz ve Eylül idare eder oynadı.Sylla mallesef oldukça kötüydü.

İlkin iki maçtır oyunun her alanında kusursuz oynuyor.Hücum Blok servis manşet defans her alanda çok çok iyi bu oyunun her alanında kusursuz katkıyı Gabi ve gününde Sylla harici kimseden alamazsın.İlkin 2 maçtır veriyor bu katkıyı.

Tebrikler GS Daikin 👏

Geri