Super Cup | Spartak Moskova 92 - Galatasaray 59

Son Euroleague şampiyonu Spartak Moskova Region takımı ile Galatasarayımız Moskova'da sezon öncesi Fiba Süper Kupası mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

Kısaca özetlemek gerekirse Spartak moskova'nın ilk 5'i

-Sue Bird
-Kelly Miller
-Diana Taurasi
-Lauren Jackson
-Sylwia Fowles'tan kurulu ve tabiki benchleride çok kuvvetli.

Son üç sezonun Euroleague şampiyonu ve 2006 yılının fiba eurocup şampiyonu.
 
Re: Fiba Europe Super Cup

zor ama ımkansız değil ayrıca o maca kadar moskovanın da yabancılarının geleceğini zannetmıyorum rotarlı gelıyo hepsı cunku wnba den gelıyolar ve bır sure tatıl yapacaklarını goz onune alırsak br ıhtımal de olsa sansımız var ama
bu iş nılay ıle yasemın horasanla olmaz
tel ıyı transferımız yelena ısımız zooor.
ama arma nın orada olması yeterlı
 
Re: Fiba Europe Super Cup

Futbolda bu sene R.Madridin kadrosu neyse bayan basketbolun da Moskovanında o Fowler Taurasi Bird Jackson Miller hepsi dünya yıldızı Fowler desen pota altını fena şekilde karartıyor Taurasi süper bir teknik hızlı Bird için zaten pek bişey mantıklı değil :) Miller cok kaliteli açıkcası işimiz çok zor kendi evimizde oynasak taraftar falan götürürüz macı ama oturmamış bir kadro beraber oynayamayan oyuncular sakatlarımız(Işıl,Seimone) ve bunun karşısında oturmuş kaliteli ve deneyimli ekip.

Haa bir de Zafer Kalaycıoglu faktörü 10 sayı önde başlıyoruz maça bunu unutmuştum büyük avantaj aslında kazanabiliriz ya
 
Re: Fiba Europe Super Cup

Halil İbrahim' Alıntı:
tek maç üzerinden mi, eğer öyleyse neden tarafsız saha değil de moskova da?
Saçma Ve Adil olmayan bir karar sebep hali hazırda salonumuzun olmamasıysa tarafsız saha en makulü ama fiba yı anlamak zor
Her 2 takıma taraftar için eşit yer ayrılmışmıdır?
Off Off Off Rakipten dolayı oflamıyorum :) Tamam çok şaşalı bir takım ama kendimize güvenirsek ve inanırsak önemi yok ;) Kadro dudak uçuklatır cinsten:) Ama sebep buda değil tabi :) Sue Bird var kadroda ve Işıl Albenle aynı sahada oynarken görmek istediğim tek isim aynı takımda oynarken görmek tabi tercihim ama karşılıklı olunca da iyi olurdu :)
Sue Bird - Işıl Alben kapışması bunu kaçırmak kötü oldu :oops:
 
Re: Fiba Europe Super Cup

Açıkçası takımın yeni halini görmediğimden pek birşey söyleyemem.Ama şunu biliyorumki Eurocup finalinden bile daha iyi oynamamız lazım.Spartak çok ciddi bir rakip.Ve favori olan tarafda kendileri.Çok zor maç olacak.
 
Re: Fiba Europe Super Cup

ZK'nın Spartak karnesi pek iyi değil doğrusu. Sıkıştığımızda klasik tek B planı tam sahadan baskıyla başlayan alan savunması dışında strateji falan geliştiremezse, yıllardır geliştiremediği gibi rahat kazanırlar. Maçı düzen basketbolu içinde kazanmamız için onların starlarının performanslarının çok altında kalması lazım.
 
Re: Fiba Europe Super Cup

Bu kupayı müzemize eklemenin yolu sadece ve sadece Galatasaray ruhuyla mücadele edecek oyuncular ve teknik kadroyla mümkün.

Başta Işıl Alben olmak üzere Seimone Augustus da bu maçta oynayacak durumda olsa, bir de ruhumuzu sahaya yansıttırabilecek bir teknik kadromuz olsaydı...

Şu maça gidebilsek çok hoş olurdu... Orada olamasak da Moskovalı Aslanlar´ın takımımızı yalnız bırakmayacağından eminim.
 
Re: Fiba Europe Super Cup

Bayan takımımıza bu sene çok güveniyorum ama bu maçı şu şartlarda kazanabiliriz demek tamamen hayal olur.Ama onlar yine de ellerinden geleni yapacaklardır.Her bölgede mevkisinde dünyanın en iyi 2-3 oyuncusundan birini bulduran takıma karşı bu maça çıkmakla onlar kendilerini kanıtladılar zaten.
 

Üst