T.S.B Süper Lig 14. hafta | Kardemir Karabük: 54 - Galatasaray: 95

T.S.B Süper Lig 14. hafta | Kardemir Karabük-Galatasaray
Tarih : 20 Mart Pazar

Yer : Karabük Merkez Spor Salonu

Saat : 15:00

Abicim maça gitmek isterdik ama olmadı.Hatta bu başlığı kilitleyelimde taraftar olarak takımımıza olan olağanüstü ilgimizi etkilemesin, derbi konsantrasyonumuz bozulmasın!Hatlar karıştı hiç sesinizi çıkarmayın .
Şu maça gidememek beni çok üzüyor canıma yanayım.
Velhasılı Kelam çok ama çok zor bir maç olacak ki ben Karabük taraftarınında salona geleceğini düşünüyorum.
Nispeten zor geçecek şu maçta Taraftarın ile birlikte Savaş demek isterdim ama içimden gelmiyor, Kız maçını da şu maça tercih edenlere helal olsun diyorum ne diyeyim ki başka.

(Bu bir Şamil Turançiftçi taklididir canıma yanayım)
 
Şamil merhaba.
Bu maça neden bir organizasyon düzenlenmedi?
Acaba Fener maçının moral bozukluğuyla herkes unuttu mu?
 
Şampiyonlar ligi ön elemesinde her maç neredeyse aynı katkıyı veren Özgür bu maç coşmuş.Dünyanın en iyi oyuncuları arasında, kalbimizde tabiki 1. :D İsmail ise 1 puanlık oyuncular arasında en iyisidir tartışmasız.9 Nisan sabırsızlıkla bekleniyorsunuz.
 
Kardemir Karabük 54 - Galatasaray 95

Galatasaray TS Basketbol Takımı, TSB Süper Lig'in 14. hafta maçında Kardemir Karabük ile deplasmanda karşılaştı. Engelsiz Aslanlar, Karabük Merkez Spor Salonu'ndaki mücadeleden 95-54'lük skorla üstün ayrılarak namağlup liderliğini sürdürdü.

1. ÇEYREK: 22 - 27
2. ÇEYREK: 15 - 18 (37 - 45)
3. ÇEYREK: 10 - 26 (47 - 71)
4. ÇEYREK: 7 - 24 (54 - 95)

TSB Süper Lig'de iki defa mağlup ettiği Beşiktaş'ın iki puan önünde zirvede yer alan Galatasaray adına 32 sayı üreten Özgür Gürbulak, Kardemir Karabük karşısında takımının en skorer ismi oldu. İsmail Ar 21 sayı üretti. Petr Tucek ve Mateusz Filipski ikilisi ise 17'şer sayıyla Engelsiz Aslanlar'ımızın bu sezonki 14. lig galibiyetine katkıda bulundu.

Galatasaray, TSB Süper Lig'in 15. hafta maçında 9 Nisan Cumartesi günü, saat 12.00'da, Ahmet Cömert Spor Salonu'nda Adana Engelliler ile karşılaşacak.


Resmi site.
 

Üst