Taçsız Kral Metin Oktay

BENCE GALATASARAYLILIK
DİN GİBİ MEZHEP GİBİ
YERLEŞMİŞ KÖKLÜ BİR İNANÇTIR.
GALATASARAY'I İŞTE BUNUN İÇİN
TERCİH EDER VE GALATASARAYLILIĞIMLA
HER ZAMAN GURUR DUYARIM...

METİN OKTAY
 
Böyle yetenekli futbolcular belki yetişiyor ama böyle karakterli futbolcular pek kolay yetişmiyor malesef. sen her yönünle bi efsanesin Metin Oktay. ahh keşke günümüz futbolcuları birazcık seni örnek alsa... :(
 
1 çoğumuz O nun gibi düşünebilse GALATASARAY adına Herşeyden vazgeçip (tabiki Galatasaray' ın isminin geçtiği : misal maçlarda , 1 olay karsısında takımına sahip çıkma vb.... ) kendini Kulübüne adasa ....
 
AjdaPekkanFilmTacsizKral.jpg

Yönetmen
Atıf Yılmaz
Oyuncular
METİN OKTAY
Gönül Yazar
Ajda Pekkan
Ayten Gökçer
Erol Taş
Can Tengizman

Taçsız kralımızın filmini bi çoğumuz izlemişdir belki ama genç arkadaşlar için linklerinide koyuyorum. Metin oktayın hayatını çocukluk yıllarından itibaren anlatan yer yer ibretli bi biografi filmi. Filmde bab Gündüz, Turgay kaptan'ında kısa kısa rolleri var.
imdb puanı 8.2 benim puanım tabiki 10

Filmden bi sahne yi anlatmak istiyorum: Taçsız kralın eşi izmirli bi işadamı ve izmir sporun başkanın kızı ve kızlarını izmirde görmek için Metin Oktay'a 300.000 liralık rekor bi teklif yapıyorlar eşi Metin Oktay'a ben mi galatasaraymı karar ver diyor taçsız kralın cevabı "ben her şeyimi galatasaray borçluyum, galatasaray senden daha vefalı" diyor ve çıkıp gidiyor

http://rapidshare.com/files/115422250/T ... 1.rar.html
http://rapidshare.com/files/115446095/T ... 2.rar.html
http://rapidshare.com/files/115436543/T ... 3.rar.html
http://rapidshare.com/files/115450207/T ... 4.rar.html
http://rapidshare.com/files/115456352/T ... 5.rar.html
http://rapidshare.com/files/115459571/T ... 6.rar.html
http://rapidshare.com/files/115441685/T ... 7.rar.html
http://rapidshare.com/files/115461511/T ... 8.rar.html

not: rar şifresi www.xvidmania.com
 
Gözüm kapalı 100 :) Trt3'te ya da Trt1'de seyrettiğimi hatırlıyorum siyah beyaz olduğunu hatırlıyorum...Film yapılabileceğin en iyisiydi.Baş rol oyuncusunu da görünce gözüm kapalı 10/10.
 
Daha dün gece bir amcayla pizza hut ta pizza beklerken sohbet etme imkanı buldum.
Amcam 45 yıllık Fenerbahçe kongre üyesi ve rahmetli Metin Oktayın en yakın arkadaşlarından.
Eskiden herşeyin daha güzel ve dostça olduğundan bahsetti öncelikle..Sonrasında ise Metin OKTAY ın nasıl bir insan olduğundan. Nasıl bir Galatasaraylı olduğundan..
Öldüğü günden..

Toprağın bol olsun Taçsız Kral..
 
26 yaşındayım çok efsane seyrettim. Prekaziler, Koseckiler, Hakan Şükürler, Hagiler, Jardeller...

Keşke onu Ali Sami Yende alkışlayabilseydik. Galatasaraylılıgı paraya satmayan büyük insan. Asil topçu. Taçsız kral.

Gözlerim dolarak izledim. Mekanın cennet olsun.
 
Evet burak hatırladığın gibi siyah beyaz bi film. bu filmi emre malum takıma gittiği gün 3 defa izledim gördümki kim için üzülüyoruz kime kızıyoruz bizim tarihimiz değerlerle dolu emre'yi umursamak yerine hemen store'a gittim ve kendime bitane metin oktay forması aldım.

Ruhun şad olsun taçsız kral seni hiç bir zaman unutmuyacağız. Ben seni oynarken hiç görmedim ama trübünde taçsız kral metin oktay tek aşkıydı galatasaray diye tezahürat yaparken hep gözlerim doluyor. Galiba bizi diğerlerinden ayıran özelliğin sırları burada gizli birazda.

"Fenerbahçe 20 bin, Adalet bir yıl için 10 bin lira transfer ücreti teklif ederken, ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaşma yağptığım gün mutluluktan uçuyordum..."
 
İndirip izleyeceğim.Dünya gözüyle Tv de bile görmediğim bir insana karşı bu kadar sevgi duyuyorum eğer onu izlemiş olsaydım ne olurdu diye düşünüyorum hep.
 

Üst