Takım üzerine birkaç soru?

YA SIRF MERAKIMDAN SORUYORUM, HALİL ÜNER'İN GEÇMİŞTE GALATASARAY'A KARŞI NE GİBİ VUKUATLARI OLDU?

FENERLİ OLDUĞUNU NEREDEN BİLİYORSUNUZ?
GALATASARAY'IN BAŞINDA COACHLUK YAPAN HERKESİN GALATASARAYLI OLDUĞUNU MU SANIYORSUNUZ?

KORAY DIŞINDA BİR KAÇ ÖRNEK VEREBİLİR MİSİNİZ? MESELA ŞAMPİYON OLDUĞUMUZ FARUK AKAGÜN'Ü KAÇ FUTBOL MAÇINDA ALİ SAMİ YEN'DE TEZEHÜRAT YAPARKEN FİLAN GÖRDÜNÜZ?

TURABİ GENÇ EVET BEŞİKTAŞLIDIR VE SEVMEM AMA BURADA NEDEN VAR BİLİYOR MUSUNUZ?

AYRICA CİHAT ŞAHİN'İ BEN DE TOKATLARIM GEREKİRSE KİMSE KUSURA BAKMASIN...

MESELA BABASININ HARUN ERDENAY'I İTÜ'DEYKEN VE GENÇ HATTA YILDIZ YAŞINDAYKEN A TAKIMA ÇIKIP TAKIMI TAŞIRKEN, SAHA ORTASINDA SESİ TRİBÜNDEN YANKILANACAK BİÇİMDE TOKATLADIĞINI BİLİR MİSİNİZ?

ERDEMİR MAÇINDA NEDEN NEREDEYSE SADECE HOLLANDA'DAN GELEN TARAFTARLAR VARDI?

DÜNYANIN EN İYİ COACH'UNU VE BU PARAYI, BU KADROYU VERSENİZ EFES'E 50 SAYI FARK ATABİLİR MİYİZ?
 
DÜNYANIN EN İYİ COACH'UNU VE BU PARAYI, BU KADROYU VERSENİZ EFES'E 50 SAYI FARK ATABİLİR MİYİZ?
----------------------------------------------------------------------------------
Oturup ciddi ciddi cevap yazıyordum ki bu cümleyi farkettim ve vazgeçtim.Peki benden de sana bir soru: Dünyanın en iyi oyuncularını takıma getirsek efes'e 400 sayı fark atabilir miyiz? e ne diye uğraşıyoz ki o zaman???
 
ya bu ne aptallıktır kemal erdenay oğlunu tokatlamış acaba kemal beyin yapğtığı doğru bir davranışmı doğru bir insan ilişkisi mi ayrıca kötü örnek örnek değildir bazı şeyleri öyle değerlendirmekm lazım
 
''ya bu ne aptallıktır kemal erdenay oğlunu tokatlamış''
HALİL ÜNER İÇİN YAZILANLAR EN AZ SENİN APTALCA BULDUĞUN ŞEY KADAR APTALCA DA O YÜZDEN...


''Oturup ciddi ciddi cevap yazıyordum ki bu cümleyi farkettim ve vazgeçtim.Peki benden de sana bir soru: Dünyanın en iyi oyuncularını takıma getirsek efes'e 400 sayı fark atabilir miyiz? e ne diye uğraşıyoz ki o zaman???''

KİMSENİN BİRŞEY İÇİN KONUŞMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPTIĞI YOK... DAHA SALONA SEYİRCİ BİLE GELMİYOR AMA ESİP KÜKREMEK SERBEST NASILSA... ÇOK BASİT...
HALİL ÜNER GİTTİ SORUNLAR MI BİTECEK? BU KADROYLA BAŞKA KİM GELECEK DE DAHA İYİ BİRŞEYLER YAPACAK?
ONU YAZIN BAKALIM.
ÜSTÜNE ÜSTLÜK HALİL ÜNER'İN AVUKATLIĞINI FİLAN YAPMAK İÇİN DEĞİL, KONUŞULANLARIN MANTIKSIZLIĞINI GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUM.
HADİ OTUR CİDDİ CİDDİ BİR CEVAP DÜŞÜN
 
Oncelikle nedir bu buyuk yazma olayin itslikethat.
Ne bu sinir.
Bu forumun tarzi yeterince acik degilmi.Anlatmamizmi gerek.
Takim uzerine bir kac soru demissin.Ama yarisinin cevabinin belli oldugu sorular sormussun.
Neyse onu gectim.
Kim ne hakla Cihad i tokatlar.Ne demek gerekirse.

Mantik ariyorsun ama mantik aramaktan once dogrulari koy onune.Kadro Halil Unerin onune verilmedi.Kendisi kurdu.
Bende Halil Uner karsiti degilim.Degilmi?
 
:lol:
CAPS YAZMAM SİNİRDEN DEĞİL...
FORUMDA YAZILAN GENEL YORUMLAR ÜZERİNE HERKESİ DÜŞÜNDÜRMEK İÇİN BU TOPİCİ AÇTIM AMA HÂLÂ TARZA TAKILIYORSUNUZ.
BEN CİHAT'IN YA DA BAŞKASINI TOKATLANMASI DOĞRU DEMİYORUM Kİ.

BEN SİZLERE BİRŞEY GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUM.
''VAY EFENDİM NASIL TOKATLAR BÖYLE ADAM YAKIŞIR MI GALATASARAY''A GİBİSİNDEN YORUMLAR YAPILINCA BEN SİZE BUNLARIN OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM.

"BUGÜNE KADAR OYUNCU TOKATLAMADIM" DİYEN BİR KOÇ, ANTRENÖR BÜYÜK OLASIKLA YALANCIDIR TOKATLAMAYAN YOKTUR MUHTEMELEN.
KEMAL ERDENAY ÖRNEĞİNİ VERİYORUM. HADİ BİR DE EFSANE BOOBY KNİGHT'I VEREYİM,

TAKIMI HALİL ÜNER KURDU DİYORSUNUZ.

YA PARDON SIFIR BÜTÇEYLE, BORÇ HARÇLA NASIL BİR KADRO KURACAKSINIZ? DÜNYANIN EN İYİ KOÇUNU GETİRİN, HADİ ONU GEÇTİM TÜRKİYE'DEN BİR ADAM SÖYLEYİN, KİM BU KADROYU KAFAYA OYNATABİLİR?

BİLMEM KİMİ GETİRECEKSİNİZ DE BU TAKIM BİR ANDA EFES'E FARK MI ATACAK, YAHUT GELECEK HAFTA BEŞİKTAŞ'I MI YENECEK?

BUNLARI SÖYLÜYORUM. TARZA CAPSA TAKILMAYIN.
BEN BURAYI SEVİYORUM AMA BİRAZ ÜZÜM YİYELİM BAĞCIYI DÖVMEYELİM
 
itslikethat daha nasil anlatayim.
Bu forumun tarzinin yeterince acik oldugunu soyledigiimi zannediyorum.Ne kimse bu sekilde buyuk yazi okumak zorunda nede biz capslerini duzeltmek zorundayiz.Duzeltirmisin su yazilarini.

Yanlis ifadeler kullaniyorsun.Onu gosterdim alakasiz yere cekiyorsun.

Kendi adima haftalar gectikce takimi begeniyorum.Yabancilar konusunda zaten memmundum.Takim olarakta birseyler yapmaya devam ediyoruz haftalar gectikce.Yetermi yetmez.ama su gecen 1.5 yilda hicbirsey olmadigi icin birseyler gorunce mutlu oluyoruz iste.
 
BEN SİZLERE BİRŞEY GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUM.
-------------------------------------------------------------------------------------
Ya sen bana mümkünse gösterme birşey.Zira senin bana göstermeye çalıştıklarını görmemekte ısrar edicem. Ne sen yorul ne ben yorulayım... Bobby Knight oyuncusu şikayet ettiği için kovulmuştur, her ne kadar yine de yanlış olsa bile Kemal Erdenya Harun'un babasıdır, Halil Üner'in ise bildiğim kadarıyla(gayri-meşru olacağını sanmam) Cihad'ın veya daha önce Daçkalı Erdem Türetken'in ve daha önce dövdüklerinin babası değildir.

p.s: Ciddi cevap yaz demişsin, sen benim sorumu ne zaman ciddi cevaplarsan ben de seninkini o zaman cvaplarım
p.s2: Kimsenin yazdığını aptalca bulmak senin haddin değildir.İnsanın asabını bozma zorla...
 
itslikethat,

Halil Uner'e neden karsi oldugumu sorarsan:

1- Halil Uner, Cihansever Yesildag ile beraber Turk basketbolunun yuzkarasi koclaridir. Calistirdiklari takima kalici birsey vermezler, surekli gunu kurtarmaya calisirlar. Ustelik kendi oyuncularina herkesin icinde kotu muamele yaparak oyuncularinin sevgisini ve takim birlikteligini de yok ederler.

Nitekim, bu sezon kendisine hicbir teklif gelmemesi de artik Tukiye'deki takimlarin (Galatasaray haric) Halil Uner'in istememesinden kaynaklaniyor.

2- Halil Uner is yapan degil, ucuz slogan atan adamin en guzel ornegidir. Gecen sezon basinda ortada hicbir ciddi hamle yokken "sampiyon olacagiz" diye demecler vermeye basladi, sonucta kumede zor kaldik. Tamam, sezon boyunca hersey yolunda gitmedi ama "sampiyonluk" sloganina hangimiz inandik? Sizce oyuncular inandi mi? Sozune guvenilmeyen bir adam ekip liderligi yapamaz!

3- Halil Uner, Fener'i calistirmaya basladigi zaman "ailecek Fenerli" olduklarini kendisi soylemisti. Sonra tekrar Galatasaray'a gelince bunun tam tersini soyledi. Hangisi dogru mi bilmiyorum, acikcasi beni fazla da ilgilendirmiyor. Burada bence muhim olan halil Uner'in Fatih Akyelvari ucuz populizm yapacak kadar seviyesiz bir adam oldugunu gostermesi

4- Halil Uner sorusturmasinda Halil Uner bir gece boyunca gozaltina tutularak ifadesi alindi (inanmayan kendisine sorsun). Siz Galatasaray kocunun mafya ile direkt veya dolayli olarak iliskisinin olmasini kabullenebiliyormusunuz?
 
GORDON...
Eğer Promete benim yazdığımı aptalca buluyorsa benim de onun yazdığını APTALCA BULMA HAKKIM VAR BU BİR.
İKİ KABADAYI ÜSLUBU hoş değil. Yakışmıyor buraya, burası demokratik filan dedikten sonra HOŞUNUZA GİTMEYEN BİR ŞEYLER YAZILINCA HEMEM DAYILANMAYA başlıyorsunuz güzel ala.

AYNI BİÇİMDE CEVAP VERMEYECEĞİM ÇÜNKÜ BANA YAKIŞMAZ. ANLAŞILAN, BU TOPİCİ AÇMAKLA İYİ YAPMIŞIM. BUNDAN SONRA BURADA HİÇ BİR ŞEY YAZMAMAYA, BURAYA DA UĞRAMAMAYA KARAR VERDİM.
ÇÜNKÜ HALA dAWKİNS'İN YAZDIĞI DIŞINDA DÜZGÜN BİR CEVAP YOK.

GORDON... SON KEZ CEVAP VEREYİM. BObBY KNİGHT ORADAN KOVULDU FAKAT ÇOĞU KİMSE BUNUN HATA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR, PEKİ BANA SÖYLER MİSİN, TABE GOOGLE'DA FİLAN ARAMA YAPMADAN SÖYLEYEBİLİR MİSİN KNİGHT'I ŞİKAYET EDEN OYUNCUNUN ADI NE VE ŞİMDİ NEREDE.
OK.
 
Halil üneri bende sevmiyorum ama gs-bjk başlığındada yazdığım gibi erdemir macına damgasını her saniyeye vuran kişi halil ünerdi...manyak bi iş cıkardı...bende itslikethatin şu düşüncesine hak veriyorum elinde malzeme mi var veya destekmi var daha öncede dedim bu forumda şu an için tek başına halil üneri tartışmak anlamsız boş zırvalık saçmalama resmen olay bu...BURADA ACİZ GS YÖNETİMİNİN TAKIMA SAHİB CIKMASI GEREKİR....en son tabiki halilde gitmeli turabide...
 
Ya birakin Allah askina. Erdemir macinda Halil Uner nasil bir taktik basarisi uyguladi? Erdemir macinda:

1- Alan savunmasi yaptigimiz her bolumde Erdemir'e ustunluk sagladik. Halil Uner bunu farkedemedi, oyunu en kritik bolumlerinde alan savunmasina donmedi.

2- Boddicker 2. periyodun neredeyse tamaminda, Johnson da yarisindan fazlasinda 2 faul aldilar diye kenarda oturdular. bu donem de 10 sayinin uzerine cikmis fark devre sonunda 5-6 caivarina geriledi. Oysa 2. periyotta momentum elimizdeyken ikisinden en az birini oyunda tutup alan sovunmasi yapsaydik ilk devrede muhtemelen oyunu kopartabilirdik. Ustelik bu uzun kenarda oturma suresiş sonunda Johson oyundan koptu ve 2. yarida ilk yari perfromansina yaklasamadi bile. Bence bu cok buyuk bir koc hatasidir.

3- Halil Uner'in butun bu hatalarina ragmen macin uzatmaya gitmesinin tek sebebi Erdemir'in 15-16 faul kacirip serbest atis yuzdesinin % 50 civarinda olmasidir.

Bunun icin kimse bu macta Halil Uner basaraliydi demesin bana.

AKlima takilan birsey daha var. Birkac mesaj yukarida Hlil Uner'in neden Galatasaray basinda olmamasi gerektiginin bence gecerli olan etik sebeplerini de yazmistim. Hic kimseden iyi veya kotu bir yorum gelmedi. Galatasaray'in etik degerleri artik bu forumda da mi kaale alan kalmadi?
 
Beyler alınganlığa gerek yok.Hele bir de bir tartışmada istenmeyen diyaloglar yaşayıp bir daha buraya yazmamaya karar vermek çok saçma.Ne olur böyle yapmayın.Topu 100-150 kişiyiz.Böyle alınganlıklara gerek yok.Bir de şubede imkanlar düzelene kadar Halil Üner'in başarısını düzgün olarak değerlendirme şansımız da yok.Bir de takımın faul problemine girmesi sebebiyle alan savunmasını bıraktık.Zaten maç sonunda 4 oyuncumuz 5 faul almıştı.
 
sedat peker korkuysundan kaynaklı bir yoreum yapılmamıştır her şey bir yana eğer bir mafya babası ve adı cia raporunda uyuşturucu kaçakçısı bir adamla bizim koçumuzun bir ilişkişsi varsa galatasaray(keza var deniyor)spor kulübünün değerleri ayaklar altına alınmıştır.
ve birilerininde buna bir şekilde dur demesi gerekmektedir bence.buna olmayan yönetim demeyeceğine göre bizim bir şeyler yapmamız gerekiyo.
 
sedat peker korkuysundan kaynaklı bir yoreum yapılmamıştır her şey bir yana eğer bir mafya babası ve adı cia raporunda uyuşturucu kaçakçısı bir adamla bizim koçumuzun bir ilişkişsi varsa galatasaray(keza var deniyor)spor kulübünün değerleri ayaklar altına alınmıştır.
ve birilerininde buna bir şekilde dur demesi gerekmektedir bence.buna olmayan yönetim demeyeceğine göre bizim bir şeyler yapmamız gerekiyo.
 

Üst