TANJEVİC...

Bu topic'in sakın yerini değiştirmeyinde herkes okusun. Topic'in yerini değiştirenin canına okurum:))

Küçüklüğümden beri hayranı olduğum bu kişiye dün birkez daha hayran oldum hatta hayranlığım daha da arttı. Sanki o Avrupa şampiyonluklarını yaşamamış o kariyere ulaşmamış gibi mütevazi ama bir o kadarda gururlu.
Ama o başarıları nasıl elde ettiğini dün birkez daha anladım o da kendisinin işine ne kadar saygılıisahip ve işini ne kadar severek yaptığıdır zira kendisine İstanbul dışındaki maçlarıda izliyormusunuz diye sorduğumda bana tabiki Ankaradaki,Balıkesirdeki veya nerede olursa oradaki maçlara gitmeye çalıştığını hatta alt yapı maçlarına bile gittiğini söylemesiydi. Yine Büyük Kolejden Murat Kayayı sorduğumda bana 84 doğumlu olan Murat mı,çok iyi şutör,çok zeki ama biraz yavaş kalıyor diye cevap verince içimden kendisine hocam ben sana HELAL olsun demekten başka ne diyim dedim. Böyle bir insanı Türk Basketboluna kazandıranlara tekrar teşekkür ediyorum ve Milli Takımımızın şansının artık daha fazla olduğunu düşünüyorum...
 
Cok kisa zamanda yeni, gencecik ve gelecegi cok parlak bir milli takim olusturdu ve eleme maclarinda muthis basarili oldu bu yeni takimla.. Umarim sansimizda yaver gider ve hazir Tanjevic varken seneye Belgrad'daki sampiyonada kupayi kazaniriz..
 
bnde dün sahada Cenk Akyolu seyrederken
ona bu kdr oynamasını cesaretlendirdği için gidip tbrk etcektim
bna göre Türk basketbolu çok büyük bir yıldızı onun sayesinde kazandı..

2 maçıda çok büyük dikkatle seyretti
bizim maç bittikten sora bile oturduğu yerde istatistiklere bakıodu

bnde dün birkez daha hayran oldum kendisine..
 
walla adamın hersyı karızmaydı kardeşim bizim menejer diye geçinene adamları da salonda görüyoz hepsinin burnu 1 karış hawada gezerken adam senin benim gibi oturup takılıo maçta walla helal jele o gençleri oynatması yokmu
 
Hazır Tanjevic'i bulmuşken İsmet Hacıoğlu'nu Milli Takıma düşünüyor muymuş onu sorsaydınız.Malum Cenk de Milli Takım'a çağırılırken İsmet'ten pek farklı değildi.
 
Zaten İsmette maçtan önce tanjevicle önümüzde oturyodu hemen olmaz ama ilerde kesin İsmet milli takımda oynayacaktır.
 

Üst