TBL Finali | 3. Maç | Galatasaray Liv Hospital 73-64 Fenerbahçe Ülker

[video=youtube;ce0c6nosLNg]http://www.youtube.com/watch?v=ce0c6nosLNg&feature[/video]

Konusulacak cok sey var. Hepsini geciyorum. Sartlar ne olursa olsun yine SOZ veriyorum bu yıl da şampiyon BİZ olacagız.

Ergin Ataman

Korkmayın, titreyin..

Tarih: 8.06.2014 - Pazar - 19:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
 
Ergin Hoca'yı biraz tanıyorsam tüm takımı pirana gibi hazırlar. Rahat kazanırız.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Ataman´ın sözleri her zamanki iddialı kişiliğinin ilerisinde. Anlaşılan o ki dünkü maçtan dolayı hırslanmış. Ve Ataman hırsını doğru kullanabilen birisi.

Tribüne gelirsem, tpkilerden nasibini sadece rakibimiz ve hakemler almamalı, yayıncı kuruluş da hak ettiği muameleyi görmeli. Yalnız tepkimizi koyarken sınırlarımızı iyi korumalıyız, daha içeride oynanacak maçlar var final serisinde.
 
Daha önce Efes'teyken Ülker'li züppelerin elinden 2-0 dan şampiyonluğu çevirdin şimdi de yapacaksın hocam. Her zamankinden daha hırslısın, daha hırslıyız , daha motiveyiz
 
Ergin hoca bu sözlerle sevdigimiz Ergin Ataman'a geri dönüş yaptı,komutanlar böyle olur şimdi hem taraftarı hem oyuncuları ateşledi
 
işte Ergin ATAMAN bu yüzden rakiplerin sevmediği bir kişilik... Açık yüreklilikle, iddialı sözlerle ve kendi oyun karakteri ile bu konuma geldi.

GÜVENİYORUZ...
 
İnşallah şu maça kimse de çıkıp ''sağduyu, fair-play'' goygoyları yapmaz. Ergin hocanın da ne kadar hırslandığını istediğini biliyoruz, o derece ki söz verdi şampiyonluğa.

Pazar günü -başta Emir olmak üzere- Fenerbahçeli bütün oyuncular, koç Obradovic tribüne baktıkları her yüzde nefreti görmeliler.

''Seri 0-0 iken de 4 maç kazanmamız gerekiyordu, şimdi de 4 maç kazanmamız gerek.''
 
döve döve yenicez.20 sayının altında alınacak bir galibiyeti mağlubiyet sayarım.ipekçide ilk maç 20 sayı,ikinci maç 10 sayı fark olacak en azından ve bu takım şampiyon olacak.tribün olarakta taraftar olarakta onlardan çok daha iyiyiz ve biz şampiyon olacağız.bu arada bana 2 bilet lazım,olmadı karaborsa.
 
Önceki maçtan sonra yine sövenler sayanlar olmuş. Kızgınlığın verdiği bir şey sanırım. Ama bazıları 2-0 dan nasıl dönecek demiş, ona bir tebessüm ettim işte 2008-2009 sezonu efes pilsenin fenere neler yaptığını unutmuş o arkadaşlar. o takımın başındaki koçuda. Ergin ATAMAN ne yapacağını bilir tam onun sevdiği ortam onun hala söyleyecek bir sözü var hiç kimse merak etmesin öyle böyle şampiyon olucaz. Ha bir de inanmayan adam gitmesin o salona... Arkandayız Ergin Hoca !!!!!
 
Şu an gs tv de maçın tartışmalı pozisyonlarını tekrar verdi inanıyorum bu kadar emek hırsızlığı bu kadar alenen yapılmaz yazıklar olsun diyorum inanın tekrardan delirdim dün maçı kaybetmenin verdiği sinirle detaylı bakamadım gerçi pozisyonları da adi yayıncı kuruluş ve onların maşası olan beyefendiler ne gösterdi ne de tartıştı hepsini Allah'a havale ediyorum ama inanın dün ne yaparsak yapalım bu maçı bize kazandırmayacakları belliymiş. Mağlubiyete çok üzüldüm ama bu kadar alenen yapılan pislikleri görünce bu galibiyete nasıl sevinip içlerine sindirdiklerini çok merak ediyorum..
 
Bu maç için en önemli şey sakin kalıp provakasyonlara gelmemek. Başta emir ömer onan ve obradovic o salon boşalsın diye her türlü cambazlığı deniyeceklerdir. Sadece takımı destekleyelim herkes yanındakine göz kulak olsun lütfen sahaya yabancı madde atmayalım. Koyup gececiz pazar günü bunu onlarda biliyo o yüzden başvuracakları tek yol, kadın takımımızın maçında yaptıkları gibi olay çıkmadı için çalışmak. Takım ve hoca zaten inanmış durumda, biz cehennemi yaşatalım, her savunma ıslıkla yuhla altıncı yedinci adam olalım parkedeki.



iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 

Üst