TBL Finali | 4. Maç | Galatasaray Liv Hospital: 88 - Fenerbahçe Ülker: 82

Üçüncü maç ile ilgili;

7/21 Üç sayılık isabeti ve 10/23 Serbest Atış isabeti ile oynadık. Takımın lideri, en önemli oyuncusu Arroyo sadece 5 sayı kaydetti.

Ve biz maçı 73-64 kazandık..

Demiştik, her şeyden önce inanmak lazım. Bu takıma ve bu koça, şimdi Ülker Sports Arena'ya bu takımı 2-2 ile göndermenin zamanı..

B_5b910de782b3dbbef37e61f0120a4d9f.jpg


"Öncelikle şunu söylemeliyim ki bir kez daha Fenerbahçe Ülker’den daha iyi takım olduğumuzu gösterdik. Şartlar normal olsaydı, ikinci maçın son üç dakikası normal oyun kuralları gereğince yönetilseydi seride 2-1 geride olan takımın koçu olarak değil, 2-1 önde olan takımın koçu olarak konuşuyor olurdum. Olsun biz seriyi 2-2 yapıp şampiyon olacağız."

Ergin ATAMAN

Korkmayın, titreyin! Geliyoruz!

Tarih: 10.06.2014 - Salı - 20:00
Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu
 
kimse şüphe duymamalı.daha iyi takımız ve çok daha iyi bir taraftarımız var.salona gelenler biliyor zaten,onlar o atmosferden çıkamazlar.ardarda birkaç mucize yakalamaları lazım galibiyet için.
 
Seriyi 2-2 ye getireceğimize inancım tam.Finallerde mesaj yazmamaya dikkat ediyorum fakat yazmadan geçemeyeceğim artık burada ikili tartışmalara girme,oyunculara negatif yorumlar yazma zamanı değil diye düşünüyorum.Tamam kötü oynayabilirler hatta bende memnun değilim bir kaç kişiden fakat artık finallerdeyiz ve bunlar son maçlar.Burada aaa ooo diyeceğimize HAYDİ ASLANIM dememiz lazım.Salonda olanlar ve olacak olanlar benim gözümde dünyanın en şanslı insanları.Burada negatif enerji yaymayalım.Çünkü bu seriyi HEP BERABER KAZANACAĞIZ!
 
Emir süt dökmüş kedi gibiydi bugün, 35 dakika sahada kaldı varlığıyla yokluğu belli değildi. El kol yaparsa başına neler geleceğini biliyordu ahlaksız herif.

Obra her fırsatta hakemleri baskı altına almaya çalışıyor, itiraz ettiğinde tribün daha sert tepki vermeli.

Bugünkü maçı TVden izledim ama salı gününe bilet buldum çok şükür. Savaşmalı ve 2-2'ye getirmeliyiz seriyi. Arroyo biraz daha devreye girerse çok iyi olacak. Erceg ve Bonsu aynı enerjiyle devam ederse seride dengeyi sağlayacağımıza inanıyorum.
 
Her maç daha iyi oynuyoruz bu maçla birlikte serinin kontrolünü ele geçiririz Ergin hoca ve aslanlarına güveniyorum ...
 
Böyle saçmalık olmaz.4. maç hafta içi ve saati 8:00 yönetim buna nasıl ses etmiyor anlamıyorum. Adamların salonuna seyirci gelsin diye 9'da maç yapılıyor.
 
Neresinden bakarsanız bakın makul tarafı yok Abdi İpekçi´deki maçlar saat 20:00´de başlarken Ülker Arena´daki maçların 21:00´de başlamasının. Bu noktada TBF´den önce kendi yönetimime kızarım. Bu kadar acizlik olmaz, olamaz...

Maça gelecek olursam; Ergin Ataman´da bu hırs varken yarınki maçta can sıkıcı bir skor beklemiyorum. Artık takımın yanı sıra yönetimin ve taraftarın da elini taşın altına sokması gerek. En kötü derbi tribünümüz Ülker Arena´nın en iyi tribününden daha iyidir ama dünkü tribün performansı vasat üstüydü bana göre.
 
Bu adamlar bir gün ergin ataman kompleksinden ölür ben size söyleyeyim,adam maç sonu kendi taraftarına dönüp yumruk yaptı diye,fenerli basketçilerin yüzüne nasıl bakacakmış,bu adam kazandığı her büyük maçtan sonra yumruk yapıyor taraftarına.daha geçen seri banvit maçından sonra daha beter şov yaptı.
maç bittikten sonra,ergin atamanı tebrik etmek yerine,salyalar saçarak hakeme koşan obraya tek kelime yok.
 
Garip Volkan ayısının Trabzon'da tribünleri doğru kayarak geçirdik yapmasını sevinç diye haber yapanlar kendi sahamızda kendi taraftarımızla yapılan sevinç gösterilerine takıyor. Melo dans ediyor bjk'liler alınıyor, Ergin Ataman yumruk şov yapıyor FB´liler alınıyor. Ne hikmettense bir tek bizim taraftar bir şeyden alınmıyor.

Ve bu maçı akşam 8'e koyan zihniyettin Allah bildiği gibi yapsın. Bu ne lan delikanlı gibi Fener Ülker'in şampiyonluğunu istiyoruz desenize.
 
Salı günkü maçta desteği kesmemekle birlikte sahaya yabancı madde atılması ve küfür konusunda daha bilinçli olmamız lazım.TBF'den şikayet etme noktasında haklı olsak da ellerine koz vermemek lazım.Olası 6.maçı seyircisiz oynamak bizim açımızdan çok kötü olur,bazılarının ekmeğine yağ süreriz.

Maça gelirsek Ergin hoca son 2 maçtır güzel yönetiyor takımı.Oynanan son 80 dakikanın 70'i civarı bizim istediğimiz gibi geçti.Tempo olabildiğince düşük,hızlı hücumlar erken faullerle kesiliyor,iç-dış dengesine izin vermedik.Ayrıca bu maçta ilk kez içeriden bu kadar etkiliydik.Tabii bunda rakibimizin uzunlarının faul problemine girmesi ve uzun süre kısa 5'ler ile oynaması da etken olmuş olabilir.Yine de Bonsu'nun morallenmesi,kıpırdanması önemli.Kendisi kıpırdanırsa Zoric ve Oğuza da üstünlük kuracak biri sıkıntı yok.

Arroyo'dan katkı alamadığımız ve kendisinin iyi savunulduğu bu seride ortaya başka aktörlerin çıkması güzel.Cenk,Marko,Ender,Bonsu bu maç için göze batan isimlerdi.

Bu maçın dünkü maça oranla daha zor geçeceğini düşünüyorum.Tıpkı bizim Ülker Arena'da 2.maçta daha iyi oynamamız gibi.Obradovic de iyi koç,gerekli dersleri çıkartıp bizi daha da zorlayacaktır ki dün 3-4 tane uzaktan şut konusunda şanslı olsalar da özellikle mola alımı ve mola dönüşleri sonrası rakip baya bunalttı bizi.

Güzel bir maç bizi bekliyor.Umarım kazanırız.
 

Üst