Teledünya Türkiye Kupası Finali Galatasaray - Eczacıbaşı Vitra

12 Mayıs Pazar 18:00 Burhan Felekte

Futbolda şampiyon olduk, moraller yerindeyken salonu mutlaka doldurmak lazım.Bakıyorum da çoğu taraftarın haberi bile yok,bu güzel sezonu bir kupayla süslemek gerek.Eczacıbaşı taraftarı da gelecektir, şirket tarafından organize ediliyorlar.Takımımı yalnız bırakmamak lazım,herkesi haberder etmeliyiz

malesef salon boş kalacak, çünkü yönetim şampiyonluk kutlamalarını pazartesiden pazar gününe almışlar, saat 19:30 da mı ne başlayacakmış, kızlar yine yalnız kalacak

Gerçekten şok oldum şu karara,hiç mi umursanmıyor bu takım anlamıyorum.En azından daha geç bir vakte alınsaydı kutlamalar,daha sonra da stada otobüs seferleri düzenlenseydi bari

3-0 kayip ettik. Yönetim hakkinda birsey söylemeyi cok isterdim, ancak forum benim icin cok degerli. Onun icin icime atmak zorundayim maalesef. :(

Tesekkür ediyorum sadece, anliyan anlamistir baska sözüm yok.

Voleyboldan hiç umudum yok zaten,dört yıldır sürekli aynı masalları dinliyoruz hep önümüzdeki yıl,lige yeniden çıktığımızdan beri fb'ye sürekli yenildik,bir set alınca sevindik,bu arada iki maçtada ikişer set almıştık galiba,sonunda yendik,ama fb'nin genç takımını ve bizde buna sevindik,bu kadar senedir erkek ve bayan voleybolundaki yaşanan başarısızlıklar sadece biz taraftarın zoruna gidiyor herhalde,yönetimin gitmiyor demekki,gerçi yönetimin voleyboldan haberi bile yok…

Acaba kızlar kutlamanın maçla aynı saatle yapılacağını öğrenince ne hissetti?Eczacıbaşı taraftarı daha fazlaydı

Voleyboldan hiç umudum yok zaten,dört yıldır sürekli aynı masalları dinliyoruz hep önümüzdeki yıl,lige yeniden çıktığımızdan beri fb'ye sürekli yenildik,bir set alınca sevindik,bu arada iki maçtada ikişer set almıştık galiba,sonunda yendik,ama fb'nin genç takımını ve bizde buna sevindik,bu kadar senedir erkek ve bayan voleybolundaki yaşanan başarısızlıklar sadece biz taraftarın zoruna gidiyor herhalde,yönetimin gitmiyor demekki,gerçi yönetimin voleyboldan haberi bile yok…
Kusura bakma arkadasim da, sampiyonluk kutlamasi ile bu mac ayni saate denk geliyor, sence (Emir arkadasimizin da dedigi gibi) onlar ne hissetti?

Saatlerin çakışması hiç olmadı maalesef.Son alkış planları suya düştü.Asıp kesmekten ziyade uymadı deyip geçmek lazım bu sefer,kupa finalinin saatini değiştirmek dışında çözüm yoktu zira.
Kupa için de canları sağolsun,yıllar sonra güzel bir sezon geçirdik kadın voleybolunda.Atılımı kesmemek lazım bundan sonra.

Saatlerin çakışması hiç olmadı maalesef.Son alkış planları suya düştü.Asıp kesmekten ziyade uymadı deyip geçmek lazım bu sefer,kupa finalinin saatini değiştirmek dışında çözüm yoktu zira.
Kupa için de canları sağolsun,yıllar sonra güzel bir sezon geçirdik kadın voleybolunda.Atılımı kesmemek lazım bundan sonra.
Iyide nereye kadar uymadi diemek lâzim Onur kardesim? Bu voleybolculara hakaretti resmen.

Maç geçti gitti ama yazamadan duramadım, takım, oyun, teknik ekip, idari kadro vs eleştirilse ben de bir şeyler yazardım ama maç saati bahane edilemez. Ankara'daki yarı final maçında salondaydım, sayıca kalabalık değildik, Eczacı taraftarı yine daha fazlaydı, şampiyonluk programı ptesi de olsa salon çok farklı olmazdı, bu da biz öz eleştiridir.