• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

The Dark Knight (2008)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58
Puanları 0
Çözümler 0
@Burak Barut
Kara-Sovalye-2.jpg

The-Dark-Knight_6.jpg

The-Dark-Knight_10.jpg

Filmi şiddetle herkese önerdiğimi daha önce de söylemiştim.2.5 saat boyunca aksiyonun eksik olmadığı bir film.Oynayanların olağanüstü performans gösterdikleri bir gerçek.Özellikle Joker karakteri filmi ve filme gidenleri etkisi altına aldığı bir gerçek.
izlediğin en iyi 5 film arasına kesinlikle girecektir.

Şahsi Puanım 10/10

Not=Filme gidenlerin dikkatlice izlemesini tavsiye ediyorum çünkü bir yerde kaçırırsanız toplamak pek kolay olmuyor.

spoiler' Alıntı:
'The Dark Knight' da, Batman suça karşı savaşını daha da ileriye götürüyor: Teğmen Jim Gordon ve Bölge Savcısı Harvey Dent?in yardımlarıyla, Batman, şehir sokaklarını sarmış olan suç örgütlerinden geriye kalanları temizlemeye girişir. Bu ortaklığın etkili olduğu açıktır, ama ekip kısa süre sonra kendilerini, Joker olarak bilinen ve Gotham şehri sakinlerini daha önce de dehşete boğmuş olan suç dehasının yarattığı karmaşanın ortasında bulurlar.

İyi Seyirler.

Mümkünse altyazılı gidin bu filme.

fimle ilgili bir kaç kiritik yapılmış
http://beyazperde.mynet.com/sinekritikdetay.asp?id=1763
http://beyazperde.mynet.com/sinekritikdetay.asp?id=1761

şahsi bir puan veremiyorum çünkü kendimce batman'in çok sıkı bir takipçisiyim ve bugüne kadar çıkmış çoğu çizgi romanını filmini izledim.özellikle joel schumaher faciasından sonra efsaneyi tekrar alıp efsaneleştiren christopher nolan önünde saygıyla eğilirim.2.5 saatlik müthiş bir film bekliyor ona göre hazırlayın kendinizi.

ne geçmiş , nede şu 10 seneki gelecekte daha iyi bi filmin geleceğini düşünmüyorum..tek kelimeyle muhteşem..

se7en daki john doe yu kötü sanıyorduk bu joker in yanında rahibe teresa kalır kevin spacey!
kesinlikle joker li ve jokersiz sahneler diye ayıracağım rahmetli heath ledgerin oynadığı sahnelerin hayatım boyunca unutmayacağım gerisinin abartıldığı film
ne o imdb ye tepeden girmeler yok artık!

Geri