TKBL 18. Hafta | Optimum TED-Galatasaray M.P

Artık prestij maçları.Finalde Caferağa'da maç almamız lazım şampiyonluk için.Geçen sezon fener bizi İpekçide 8 bin kişinin önünde yendiyse bizde yapabiliriz demek isterdim ancak takıma inancım kalmadı.Umarım oyuncular bundan sonraki maçlarda sahada varlarını ve yoklarını ortaya koyar ve benim gibi eleştirenlere de laflarımızı yuttururlar.Eleştiri yapmakta suç oluyor bazen ama varsın olsun.Yeter ki Galatasaray kazansın.Arman için, forman için ve gururun için OYNA artık !
 
Maçta sürekli Fener aleyhine bağırılıyor, şakamısınız yahu? Bir sonraki maça kadar bağıracak yüzümüz mü kaldı?
 
2.periyotun tamamında alan savunması yaptı Ted ve Türk oyuncularımızı riske etti bu savunma sırasında Işıl-Bahar-Sariye 3'lüsü 10'da 1 şu an genelde de kolay şutlardı. Prince de berbat atınca açamadık alan savunmasını...
 
2. çeyrek dışında iyi oynadığımız bir maçtı. çok fazla boş atış kaçtı. rakip fenerbahçe'yi yenmiş bir takım ama pek öyle dişli değildi. taurasi 10 asist yaptı. son maçlarda şuttan çok asiste yöneliyor.
tebrikler takıma.
 
Fener'i yenmiş takımlardan ziyade fener'i yenmek lazım ama onu bi türlü yapamıyoruz. Bu takım hocasız da kalsa, en kötü ikinci olma şansı % 99 ise bizim hocamızın ne gibi müspet katkısı var bizim göremediğimiz ? ve bu kadar görevde devam ısrarı olası bir tazminat konusu mu ? yoksa sonunda ben bu işi hallederim hırsımıdır acaba ? Keşke bu foruma gelip buradaki mesajları,endişeleri,soruları bir görse ve cevaplayabilse...
 
Bu galibiyet sadece bir galibiyet.Hiç kimse aldanmasın,banada darılmasın ama yolun sonu açık.Eğer Ceyhun hoca ile devam edersek (hala saygımdan hoca diyorum) Euroleague ve ligi kaybederiz,kupayı belki alma şansımız olabilir.Benim en çok sevdiğim ve değer verdiğim branşın bu hallerde olmasına üzülüyorum.Bir koç bir takıma bu kadar zarar verebilir.TED kolejlileri ve ligimizdeki takımlarımızı küçümsemek için demiyorum ama Galatasaray,fenerbahçe dışındaki rakiplerini rahatlıkla yenebilir.Ligde fenerbahçe maçı dışındaki maçlara yorum yapmamak lazım bence.Çünkü onlardan kat kat güçlüyüz.Yenilirsek sorun vardır.Diceksiniz fenerbahçe 2 maça yenildi.Bence onlarda sorun var fakat onların sorunu bizden büyük değil.Diceksiniz euroleaguede full çektiler o grupta Ceyhun bile full çekerdi dicem.fenerbahçeden iyi bir kadromuz var hala Alba sakatlanmış olmasına rağmen ama işler yolunda değil.Kilit maçları kaybettik (UMMC iç saha hariç - ne kadar kilitse).Kilit maç arıyorsak bence ligde son maç Botaş maçı var ona konsantre olalım !
 
İyi günde, kötü günde bizim birlikteliğimiz hep. Ama artık kadın maçlarını izlemek bile gelmiyor içimden. Şekersiz bir tatlı gibi sanki. Heyecanımızı kaybettirdiler. Kendilerini affettirecekleri zamana kadar da bunun değişeceğini sanmıyorum.

Saygılar.
 

Üst