TKBL 19.Hafta Galatasaray - İstanbul Üniversitesi

İÜ'lü oyuncular bomboş turnikeleri kaçırıyor 2dir.Daha ciddi bir takım olsaydı karşımızda sıkıntılı maç olacağı kesindi.14-21 şu an
 
18 maçın 15ini kaybeden ligin dibine demir atmış İÜ karşısında devreyi 28-30 geride kapadık.3-5 dklık ciddiyet bile bizim bu maçta galibiyete taşır ama durumumuz çok iç açıcı değil.
 
Cok ic acici degil mi?Az da olsa icini aciyor yani bu oyun senin?Ben son topta 24 saniye dolarken top Sariye'de 5 saniye kalinca ve o da sureden habersiz olunca kalan zerre umidimi de kaybettim bu takima karsi,yaziklar olsun!Isterlerse 40 atsinlar ikinci yarida,gucsuzu ezsinler..
 
3 çeyrek sonunda atılan 45 sayının 5 oyuncu (aslında 3) tarafından atılması bu sezonki durumumuzu çok iyi anlatıyor bence. İÜ bile 6 oyuncu katkı yapmış. Ayrıca bu maçta bile Yasemen ve Ayşe oynamayacaksa hangi maçta oynayacak. Tam benden daha iyi biliyo Ceyhun Hoca kabul ediyorum. O zaman sezon sonu 3 kupa ile utandırsın beni. Çünkü bu kadro bunu yapabilecek seviyede. Sezon sonuna kadar destekliyorum ama sezon sonu aksi bir senaryo olursa, kusura bakmasın kimse.
 
şube Ceyhun Yıldızoğlunun babasının çiftliği olmuş haberimiz yok, böyle bir kadronun içine nasıl edilir hep beraber ibretle seyrediyoruz, bizim gibi yönetimde seyrediyor..
 
Senelerdir bu takımları yakından takip ederim ve bugüne kadar hiç böyle bir şey yazmak zorunda hissetmedim kendimi ama ne yazık ki bazı yabancı oyuncuların bilerek oynamadığını düşünüyorum ve buna dur diyecek kimse de yok şu an için ne yazık ki. Önlem alınmazsa bu takımdan hiç bir şey beklemeyin bu sene.
 
Evet ben de bire bir aynisini dusunuyorum Onder Abi,dun sabotaj vardi.Bu bile bazi seylerin degismesi gerektigini gosteriyor,takim olgusu zedelenmis,Tina ve Piph cok vurdumduymazlar,cunku rolleri belli degil,guven asilanmamis,onlarin takimi ne kadar sabote etme hakki yoksa bu takimin da bu kadar basi bos birakilmaya hakki yok,hele o mac sonu roportaj saka gibi,kalmis 1 ay Euroleague finallerine,lig sonuncusu takimin yaptigi degisik savunma tiplerini cozemedik diyorsun.Saka gibi saka...Baska transfer istiyor musun?
 
İstanbul Üniversitesi maçında Diana 35:55 dakika oynuyorsa zaten denilebilecek pek bir şey yok
 
Oyunculara girmeden önce hocanın durumunu sorgulamak daha doğru olur . Neleri yapabiliyor ve neleri yapamıyor, takımın durumu çok net ortada . Dünyanın en iyi oyuncularını bu takıma getirtmek ve oynatamamak önce onun sorumluluğunda diye düşünüyorum.
 

Üst