TKBL 21. Hafta | Galatasaray: 74- Ceyhan Bld.: 63

Az da olsa destekledik takımı elimizdn geldiğince :D Ama aramızdaki bazı kişiler nedense bize uymadı ve bağırmadılar,onlar kendilerini biliyor :)

Tebrikler takıma,şimdi alınacak bir kupa var.
 
Belli bir dönem hariç rahat maçtı bana göre. O kadar kasmadı bizimkiler, rakibin balını da es geçmemek lazım bu arada .. En az 5 tane buzzer 3lük soktular değişik pozisyonlarla.
 
Her düşünceye saygılı olun lütfen
bende sizin ve diğer arkadaşlar gibi gerçek GS liyim
biraz daha dikkat söylediklerinize.....

Kamil Bey, yazdıklarımdan bu sonucu çıkardıysanız anlaşabilmemiz mümkün değil zaten.

Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamak haddime düşmez, zaten forum kurallarına aykırı bir durumdur bu. Yalnız sizin gençlere örnek olmanız gerek biraz. Skor olarak geriye düştüğümüz ya da farkın kapandığı anlarda olumlu düşünmek çok zor olmasa gerek.
 
Ceyhan zaten ligi bitirmiş öylesine maç yapıyorlarda bizimkiler neden eşlik etti zaman zaman anlamak mümkün değil.

Bir de ipekçide sirk yüzünden cömerte alıyorsunuz maçı da bir organizasyon yapın, ilgilenin insanlarla. asıl sirk bizim organizasyonlar ne yazık ki.
 
Biraz geç olacak ama;

Bu maçla ilgili kafama takılan şey Alan Savunması'na dışarıda pas yaparak hücum etmeye çalışmamız. Serbest atış bölgesine Bahar'ı koymayı 10 hücumda bir denedik, umarım playofflarda Alan Savunması'na doğru hücum ederiz.
 
Kazanacağımız düşüncesi o kadar kesinleşmişti ki aklımızda, farkın 3'e kadar düştüğü anlarda bile heyecanlandığımızı söyleyemem. Ancak son dört maçımızdan İstanbul Üniversitesi hariç diğer üç maçta kötü oynadığımızın altını çizmek gerekiyor. Keza İstanbul Üniversitesi maçında bile iyi oynadığımızı söylemek güç. Tamika ile birlikte takımın daha derli toplu bir görüntü çizdiği gerçek ancak aynı etkiyi sahada gösteremiyoruz. Son maçlarda kenardan gelen Doneeka - Melisa ikilisinin gösterdiği performans iyi seviyelerde, gelecek maçlarda önemi daha da ortaya çıkar bu katkının.

Artık sıra, şampiyonluk yolundaki belirleyici adımımızı atıp liderliği almakta. Panküp deplasmanı zor geçecek biliyoruz, ancak şampiyonluk hedefimiz ise o deplasmandan galibiyet ile çıkacak takım, başka da açıklaması olamaz.
 

Üst