TKBL 22. Hafta | Botaş-Galatasaray M.P

Son hafta olmasından dolayı TKBL'de tüm maçlar pazar 15:00'te başlıyor.

Hatırlatalım; takımımız için ikincilik garanti. Fenerbahçe-Tarsus maçında konuk ekip galibiyet alıp, biz de bu maçtan galibiyet ile ayrılırsak normal sezonu 1. sırada tamamlama şansımız da var.
 
Takıma verilmesi gereken destek verilecektir.
 
Türkiye kupası yarı finalinde Isıl önderliğimde 19 sayı farkla kazanmıstık.Bu yönden belki rakip daha konsantre çıkacaktır.Umarım öncelikle rakibi 65 70 sayının altında tutarak kazanırız.
 
Maçı 79.70 kazandık açıkçası ilk devre dısında kolay maç oldu .Bir şeye vurgu yapmak istiyorum ilk devre 48 sayı yedik .ikinci devre 22 sayı yedik bu 22 sayının 4 veya 5 sayısı son 1 dakika içinde maçın koptuğu anlarda acaba en baştan bu savunmayı yapamazmıydık
 
Türkiye'de sporu yönetenlerin bu konuda ne kadar beceriksiz ve bir o kadar da evrensel hukuktan bihaber olduklarına en güzel örnekler basketbol liglerinde gerçekleşiyor. Ama burası Türkiye ve Osmanlı'dan gelen 'padişahım çok yaşa' anlayışıyla yönetildiği için kimsenin sesi çıkmıyor. Açıkça hakkı yenilen kulübümüzün yöneticileri de nedense sessiz kalmayı tercih ediyor. Çarşamba günü 'erteleme maçı' oynamış Galatasaray Cumartesi oynarken, her ne hikmetse hafta içi maçı olmayan Fenerbahçe Pazar oynuyor. Ama asıl tepkim ona değil.

Basketbol federasyonu birkaç gün önce yaptığı bir toplantıda (!) sessiz sedasız bir karar aldı. Kadınlar basketbol liginde lig oynanmaktayken play-out kararını açıkladı. Ligde son maçlar oynanmadan alınan bu karar ne demek oluyor? Şu demek oluyor: Tarsus, ligde kalmak için Fenerbahçe'yi yenmek zorunda. Bu maçta varını yoğunu sergileyecek çünkü başka şansı yok(tu). Artık yenilseler de play-out oynayarak yeniden birinci lige dönme ihtimalleri yüksek. Peki kulübümüz neden buna ses çıkarmıyor. Acaba son maça düşme korkusu yaşayan bir rakiple değil de formalite maçı oynayan bir rakiple giren Fenerbahçe olsaydı, bu karara nasıl tepki verirdi?

Biz burada bir şeyleri yazıp çizelim, farketmiyor. Öncelikle despotluğunu ilan etmiş basketbol federasyonuna kulübümüzün tepki koyması gerekiyor.

Futbol ve voleyboldaki saçmalıklar komedyası ayrıca ilerliyor zaten.
 

Üst