TKBL Çeyrek Final | Galatasaray MP - Ceyhan Bld.

Tarih: 21 Mart Çarşamba
Saat: 20:00
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu

Play-Off'lara ara verilmeden başlanıyor. Çeyrek finaldeki rakibimiz ligi 7. sırada bitiren Ceyhan Belediyesi olacak. Ceyhan Bld. bu sezon ligde Fenerbahçe dışında yenildiğimiz tek takım olarak da dikkat çekiyor.

Normal sezonun ilk maçında sahamızda 100-75 kazandığımız maçın istatistikleri;

http://www.tbl.org.tr/tbbl/mac.asp?mac=1BA284&sezon=2011-2012

Deplasmanda 98-95 yenildiğimiz maçın istatistikleri;

http://www.tbl.org.tr/tbbl/mac.asp?mac=1BA348&sezon=2011-2012
 
Yarın salona gitmek isterdim ama maalesef 10 dersim olduğu için gidemeyeceğim. Play-off çeyrek final serisi ilk maçında takımımıza başarılar.
 
Ceyhan en önemli oyuncularından Natasha Lacy ve Asley Walker ile yollar ayrılmış nedeni disiplinsiz davranışlarmıs. Simdi bizim için daha iyi oldu her iki maçtada 30 fark yaparız biz bunlara
 
Tehlike oluşturabilecek 2 yabancının ayrılmasından sonra antrenman havasında bir çeyrek final serisi olacağı kesin.
 
Devreyi 45.30 önde kapattık. Fowles ilk 11 dakika 18 sayı attı .Ayşe Cora nın Melisa Can yaptığı asist maçın su an kadar ki en güzel haraketiydi bence.
 
Salonda az sayıda seyirci olması üzdü ancak 3. periyot başındaki kısa sürekli duraklamaya rağmen (savunma anlamında) güzel bir galibiyet alarak seride öne geçtik..Final 8 maçları öncesinde sağlam ve emin adımlarla gitmek güzel..
 
aslında ben hiç Ceyhan'a gitmedim ama internetten baktım şimdi Ceyhan ile havaalanı arasında 45 km varmış, bana göre yetişebilirsin, yine dönüşte maçın da 15:30 gibi biteceğini düşünürsek 19:15 uçağına yetişebilirsin ama tabii daha iyi bilen birileri varsa yazar, belki takımda 19:15 uçağıyla döner İstanbula, geçen Botaş maçında uçaklarının kaçta kalkacağını sormuştum Şaziyeye, 19:30 demişti :)
 

Üst