• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TKBL Yarı Final 1. Mac | Galatasaray 92 - Kayseri 84

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Çözümler 0
@GSbasket.Org
4 Nisan Çarşamba
Saat 19.00

Abdi İpekçi SS

Günübirlik İstanbul'a geliyorum. Özelden bir renkdaş yol ile ilgili beni bilgilendirirse gelmeyi çok istiyorum.

Başlık yanlış olmuş yarı final olacak...

Ne olursa olsun takıma güvenmekten başka yapacağımız bir şey yok. Şampiyonluğa 6 galibiyet uzaklıktayız artık.

Gs tv maçı vercekmiste bir kere erken yayına girsinler baska bir sey istemiyorum

56-42 önde kapadık devreyi

Valla şu maçı da izledikten sonra Ceyhun Hocaya hiç güvenim kalmadı. Rakip takımın hücum silahları belli iken ve elinde dünyanın en iyi 5 pivotundan ikisi sende ve buna bir türlü önlem alamadı. Takım savunma yapmıyor. Bu şekilde de başarı imkansız hücum savunmadan başlar. Ama Ceyhun hoca atarak kazanmaya çalışan birisi bu şekilde olmuyor olmazda zaten.

maçı en ön sıradan izleyen sırtı dönük parçalı GS formalı arkadaşın her molada hakemlere hatalı kararlarından sonra fırça atması efsaneydi, kendisini tebrik ediyorum, resmen o fırçalardan sonra hakemlerin takdir hakları bize döndü kendisi maçı kazanmamızdaki en büyük etkendir, aynı başarıyı takımın profesyonellerindende bekliyoruz...(sanki maçı TV'den seyrediyorlar)

Abi mola hakkımız yok mu bizim gerçekten merak ediyorum neden fark kapandıktan sonra pota altı aklına geliyo ?

Geri