TSB 3.Hafta|Galatasaray - Adana Engelliler

Aynı şeyleri yazmak insanı rahatsız ediyor ama...

Her maçı aynı ciddiyetle oynayan Engelsiz Aslanlar´a ve onları yalnız bırakmayan taraftarımıza yürekten teşekkür.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Yaklaşık 50 60 kişi güzel bi öğlen geçirdik, çoğu tanıdık bildik simalar. Ardanın hemşehrileri 2 dakika kadar :) başabaş mücadele ettiler, hatta maç başında bir ara tabela da geriye düşdük çok görmediğimiz birşey di bu.

Bizden Hemen sonra Selim abinin (Başkan) maçı vardı onada sevgilerimizi ilettik hoş bi sürpriz oldu bizim için.

Galatasaray - Adana maçında bana göstermiş olduğunuz sevgiden ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.İnanın çok duygulandım az daha ağlatacaktınız beni.sizleri çok seviyorum.sizler tafafından unutulmamak çok güzel sizleri hiç bir zaman unutmayacağım iyiki varsınız.
 
Selim DEMİRDAĞ' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":2rp6zmlt]Yaklaşık 50 60 kişi güzel bi öğlen geçirdik, çoğu tanıdık bildik simalar. Ardanın hemşehrileri 2 dakika kadar :) başabaş mücadele ettiler, hatta maç başında bir ara tabela da geriye düşdük çok görmediğimiz birşey di bu.

Bizden Hemen sonra Selim abinin (Başkan) maçı vardı onada sevgilerimizi ilettik hoş bi sürpriz oldu bizim için.

Galatasaray - Adana maçında bana göstermiş olduğunuz sevgiden ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.İnanın çok duygulandım az daha ağlatacaktınız beni.sizleri çok seviyorum.sizler tafafından unutulmamak çok güzel sizleri hiç bir zaman unutmayacağım iyiki varsınız.[/quote:2rp6zmlt]


bazı oyuncular vardır formamızın hakkını vermiş onu taşırken terletirken onu hep en zirvede olması için emeğini gönlünü verenler vardır.

bizler tribünde bu vefayı asla unutmadık herkese haketiği değeri verdik .

seni ne kadar başka formanın içinde görsekte üzerindeki forma bile bize sarı kırmızı gözüktü ;)

yeni formanla yeni takımınla yine başarılı olman dileğiyle.


BU KALP SENİ UNUTURMU. ;)
 
Selim DEMİRDAĞ' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":167ren66]Yaklaşık 50 60 kişi güzel bi öğlen geçirdik, çoğu tanıdık bildik simalar. Ardanın hemşehrileri 2 dakika kadar :) başabaş mücadele ettiler, hatta maç başında bir ara tabela da geriye düşdük çok görmediğimiz birşey di bu.

Bizden Hemen sonra Selim abinin (Başkan) maçı vardı onada sevgilerimizi ilettik hoş bi sürpriz oldu bizim için.

Galatasaray - Adana maçında bana göstermiş olduğunuz sevgiden ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim.İnanın çok duygulandım az daha ağlatacaktınız beni.sizleri çok seviyorum.sizler tafafından unutulmamak çok güzel sizleri hiç bir zaman unutmayacağım iyiki varsınız.[/quote:167ren66]

Bu Kalp seni unuturmu Selim abi, senin gibi gerçekten Adam bi sporcuyu bu taraftar hiç bir zaman unutmayacak. Biz biliyoruz senin elinde olsa parçalıyı asla çıkarmazdın sırtından fakat şartlar bunu gerektirdi bazen böyle kötü ayrılıklar yaşıyoruz ama hiç bir zaman unutmayız, unutmayacağız da inşallah.
 
" ayrılıkda sevdaya dahil " okuyup okuyup bu geliyor aklıma.. laf olsun diye veyahut adettendir diye bağırılmadı selim abi, bizlerin sizi bildiği gibi, sizde bizi biliyorsunuz belirli bi kemik kitle'den kasıttır demek istediğim..
cem adrian - nereye gidiyorsun..
...

Çocuk,
Her vedanın ardında bir bekleyeni vardır kimsenin bilmediği
Ve her gözyaşının altında bir dua kimsenin duymadığı
Çevir gökyüzüne başını.
Bakma arkana!
Daha sert basa basa, daha güçlü!
Anlat bu kara şehrin yollarına ak adımlarınla!
Gitmek yenilmek değil kazanmak da!
Gitmek gitmektir işte.
Hepsi bu.
 

Üst