TTSB Süper Lig 1. Hafta | Antalya B.Ş.B. - Galatasaray

Tarih: 20 Kasım - Pazar
Saat: 12:00
Yer: Dilek Sabancı Spor Salonu - Antalya

Engelsiz Aslanlar'ımız sezonu ligin yeni ve iddialı ekiplerinden Antalya BŞB deplasmanı ile açıyor.

Antalya BŞB geçen sezon Hasan Akkoyuncu yönetiminde TTSB 1. Lig'de mücadele etti ve şampiyon olarak Süper Lig'e çıkmaya hak kazandılar. Sezon başında yapılan değerlendirmeye göre 10 senelik görevinden geçen sezon başında alınan Servet Sınacı yeniden koçluk görevine getirildi.

Bu yıl ligde hedefini ilk 3 olarak belirleyen Antalya BŞB, bu hedef için önemli bir bütçe ayırarak eski oyuncumuz 2.0 puanlı Serdar Antaç, Beşiktaş'tan yine eski oyuncumuz 2.5 puanlı Selim Sayak, geçen sezonu İzmir BŞB'de geçiren Mehmet Akın, İstanbul Engelli Yıldızlar'dan 4.0 puanlı Hakan İçer, Kardemir Karabük takımından 3.0 puanlı Ömer Yılmaz'ı kadrolarına kattılar.

Engelsiz Aslanlar'ımızı bir kenara koyacak olursak, Antalya ekibinin Avrupa kupaları hedefiyle çıktığı bu yolda başarıya ulaşmaması için hiçbir sebep olmadığını düşünüyorum. Yetenekli oyunculardan oluşan bu kadro'nun play-off yapmasını bekliyorum. Eşleşmelerine göre yarı final yapma şansları bile mevcut.

Biraz da bizden haber verelim.

Fikri'nin Kitakyushu Kupası'nda (Kıtalararası Kupa) sakatlığı nedeniyle grup 3. maçında oynamadığını, finalde ise ancak maçın son kısmında görev yapabildiğini görmüştük. Kendisi 3 haftalık bir dinlenme süreci geçirdi ve hafta başından itibaren çalışmalara başladı. Antalya'da sahada olacak.

Matt Scott ise ülkesinin milli takımı ile birlikte Parapan Amerikan Oyunları'nda mücadele ettiği için bu maçta forma giyemeyecek. (Turnuva cumartesi günü sona erecek ve Matt muhtemelen önümüzdeki hafta başı İstanbul'da olacak.)

Güney Kore'de Asya Okyanusya Şampiyonası'na katılan Tristan Knowles, yaşadığı şampiyonluğun hemen ardından İstanbul'a geldi ve takıma katıldı.

Takımımız geride bıraktığımız günde yapılan Divan Kurulu'nda Kitakyushu Kupası'nda gösterdikleri başarı ve kazandıkları şampiyonluktan ötürü hakkettikleri başarı beratlarını aldılar.
 
Akdeniz Universitesi'nden arkadaslar takimi karsilamislar. Helal olsun hepsine. Yarin da salonda olacaklar.

AenpATGCEAAiCTz.jpg
 
Resmi sitedeki forma numaralarina gore, Piotr 16 sayu ile en skorer oyuncumuz. Onu 10 sayi ile Fifi, 9 sayi ile Ali Asker (4 forma numarasi bostu zira. Onu almistir diye dusunuyorum.) ve 8 sayi ile Ferit takip etmekteler.
 
Arkadaslar resmi sitedeki forma numaralarinda ufak bir problem olabilir zira Tristan 8 numarali formayla fotograf cektirmisti ama 8 numara macta yok. Kitakyushu Cup'ta 4 numarayi giymisti. Sanirim 4 numara kendisi. O yuzden 9 sayi da kendisine ait.

Piotr ise 11 numara ile fotograf cektirmesine ragmen, ayni zamanda Kitakyushu Cup'taki forma numarasi, resmi sitede 6 numara olarak gozukuyordu.

En guzeli oyunculara sormak olacak. :)
 
Ne sıkıntıya düşeceksin Ernoyan sen de. :)

Bilgileri senden ve salondan yazan arkadaşlardan alıyoruz sağolun.
 
Herkese selamlar öncelikle.

Engelsiz Aslanlar'ımızı cumartesi öğlen saatlerinde Antalya Havaalanında karşıladık. Akşam saatlerinde kaldıkları otelde başta Sedat İncesu hocamızı ve diğer sporcularımızı ziyaret ettik. Bugünde uA AKDENIZ UNI ve uA Antalya'dan kardeşlerimizle yaklaşık 60-70 kişilik bir grupla salona giderek kendilerine en iyi desteği vermeye çalıştık. Kendilerine mütevazi bir kareografide hazırladık. Biz onları mahçup etmemeye çalıştık çünkü desteğin en iyisini hakediyorlar. Sağolsunlar onlarda bizi her zamanki gibi mahçup etmediler ve ezici bir skorla kazandılar.

Buradan da Ernoyan arkadaşıma çok teşekkür ederim. Sağolsun benim twitter'dan geçtiğim periyot skorlarını daha geniş yelpazeye iletti.

Saygılar, sevgiler.
 

Üst