TTSB Süper Lig 3. Hafta | Galatasaray 111 - Ş.Urfa Engelliler 26

[h=1]Galatasaray 111 - Şanlıurfa Engelliler 26[/h]
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, TSB Süper Ligi üçüncü haftasında Şanlıurfa Engelliler ile karşı karşıya geldi. Ahmet Cömert Spor Salonu'ndaki mücadeleyi takımımız 111-26 kazandı ve yenilgisizliğini sürdürdü.

1. ÇEYREK: 23-8
2. ÇEYREK: 27-10 (50-18)
3. ÇEYREK: 31-4 (81-22)
4. ÇEYREK: 30-4 (111-26)
Takımımızda Tristan Knowles 16 sayı, Özgür Gürbulak 18 sayı, Ali Asker Turan 15 sayı, Matt Scott 16 sayı, İsmail Ar 10 sayı, Ferit Gümüş 8 sayı, Umut Ünar 2 sayı ve Mateusz Filipski 26 sayı üretti.Piotr Luszynski yabancı kontenjanı sebebiyle kadroda yer almadı.Galatasaray, TSB Süper Ligi dördüncü haftasında 11 Aralık Pazar günü saat 12.00'de Engelli Yıldızlar ile Ahmet Cömert Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.
 
Altı oyuncumuzun çift haneleri görmesi güzel olmuş. Bu istatistik ilerisi için umut veriyor. Takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Teşekkürler Engelsiz Aslanlar´a ve başta Sedat Hoca olmak üzere emeği geçen herkese...
 
Altı oyuncumuzun çift haneleri görmesi güzel olmuş. Bu tür istatistikler ilerisi için umut veriyor. Takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Teşekkürler Engelsiz Aslanlar´a ve başta Sedat Hoca olmak üzere emeği geçen herkese.
 
Bu hafta ilgilenemedim kusura bakmayin lutfen. Ise baslama durumu olunca ancak duzene girebiliyorum.

Urfa ekibi kume dusmeyecek ancak play-off'u da ancak son siradan yapabilecek bir ekip goruntusunde. Dolayisiyla skor normal. Hele gecen haftaki oyunun uzerine.

Tristan'in performansi sevindirici. Maca giden arkadaslardan kendisi ile ilgili bir yorum almak guzel olabilir.
 

Üst