türkiye yıldız erkeklerde hayal kırıklığı

  • Konbuyu başlatan lanu
  • Başlangıç tarihi
L

lanu

Misafir
büyük ümitler ve beklenti içindeydik gönderirken yıldız erkek takımını oradan gelen ilk gün haberleri bizim ümitlenmemizi sağladı sonraki haberler tam bir hayal kırıklığı oldu.sonuç olarak ilk sekize girmek çok zor olmamalıydı bunu yirmi sayı farkla yendiğimiz daçka başarmışsa biz neden başaramadık diye umarım.oyuncularımız artık tatil başladığı için düşünürler yeni sezona çok daha fazla çalışarak vede zaman zaman kaybolan ciddiyetlerinden artık uzaklaşmamaları gerekir. yaş olarak da artık son viraja yani genç takıma geçecekler ya olacaklar yada kaybolup gidecekler. bu arada altyapı ile ilgim dolayısı ile yazdığım sezon sonu mutsuz bir yazı ile bende vedalaştım genç takım ile ilgili yazı yazmakta istemiyorum.hayal kırıklıklarımdan kendime apartman yaptım sayelerinde.
saygılarımla hoşçakalın .
 
GALATASARAY YILDIZLARI İYİ BAŞLADI

Konya’da yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası öncesi oynanan “İLAVE TAKIM BELİRLEME MAÇLARI” na Galatasaray iyi başlangıç yaptı. Saat 17.00’de oynanan maçta, Ankara temsilcisi Mülkiye karşısında İstanbul temsilcisi rahat bir galibiyet aldı. Tüm oyuncularına şans veren Galatasaray zaman zaman hakemlerin yönetiminden şikâyetçi olsa da telafisi olmayan bu maçlardan yenilgisiz çıkarak moralle Türkiye Finallerine katılmak istiyor.

GALATASARAY: Emre 2 sayı 5 rib, Nazım 14 sayı 3 rib, Semih 7 sayı, Özkan 17 sayı 5 assist 4 tç, Çağrı 12 sayı, İsmail 3 sayı 8 rib, Suat 2 sayı 4 rib, Serdar 7 sayı, Fırat 19 sayı 9 assist.
 
basket takımı ciddiyetsiz takımda gormedigi tum oyuncuları cesitli takımlara dagıttı bunların basında vefa geliyor.ve aslında yenildigi elendigi oyuncular kendi oyuncuları hani yeterli gormedikleri
 

Üst