Usain Bolt

2008 Pekin Olimpiyatları'nda 100 ve 200 metre yarışmalarında dünya rekorları kırarak altın madalya kazanan 22 yaşındaki Jamaikalı atlet Usain Bolt, Jamaika'nın başkenti Kingston yakınlarında BMW marka spor aracıyla kaza yaptı.

Yetkililer, Usain Bolt'un araç hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki çukura düştüğünü bildirdiler. Polis kaynakları araç içerisinde Usain Bolt'un erkek kardeşiyle birlikte bir bayanın da bulunduğunu ve Bolt'un sol ayağından yaralanarak hastaneye kaldırıldığını ifade ettiler.

Bu arada Bolt'un antrenörlerinden Norman Peart konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Bolt'un durumunun iyi olduğunu ve korkulacak bir şeyin olmadığını söyledi.

Bolt umarım biran önce iyileşir ve bize yeni rekorlar izlettirir...
 
En son Bolt'un Manchester United takımı ile idmanlara katılacağını duymuştum.Futbolcuların özellikle de Cristiano Ronaldo'nun daha da hızlı koşabilmesini sağlayabileceğini belirtmişti.
 
Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":1274sxea]Normalde severdim Ronaldo'yu

Ronaldo'yu sevdiğini söylememişmiydin?Size 2 gol attı diye dünyanın en kötü adamı mı oldu şimdi :)[/quote:1274sxea]

Ben onu Euro 2008 turnuvasında severdim.. Artık sevmiyorum sevmeyeceğim.. ;) Onun gibi ukala birini nasıl severim ? İnsan biraz mütevazi olur değil mi ama ? :)
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":ehvsauwc]

Ronaldo'yu sevdiğini söylememişmiydin?Size 2 gol attı diye dünyanın en kötü adamı mı oldu şimdi :)

Ben onu Euro 2008 turnuvasında severdim.. Artık sevmiyorum sevmeyeceğim.. ;) Onun gibi ukala birini nasıl severim ? İnsan biraz mütevazi olur değil mi ama ? :)[/quote:ehvsauwc]

David Villa da ukaladır ama :)
 

Üst