• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Var mı Günlük Yazanınız?

Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.salsabasket.net
@Alperen Kaplan
Günlük yazmaya başladığım günden itibaren kendimi daha farklı hissediyorum. Yaşadığım anların boşa gideceği endişesini üzerimden attım en azından.

Günlük yazmanın saymakla bitmeyecek faydalarından birkaçını yazıp kararı sizlere bırakmak istiyorum:

-Kendini ifade etme kabiliyeti kazandırıyor.

-Yazma yeteneğinizi kuvvetlendiriyor.

-Belki de en önemlisi, içerisinde bulunduğunuz günlerin unutulup gitmesine izin vermiyor.

ben yazın yazıyorum ama her gün değil haftada bir
kışın neyazıkki vaktim olmuyor.

1.5 senedir günlük yazmıyorum ama günlük yazdığım zamanlar zamanın kıymetini daha iyi anlıyorum, ilerisi içinde planlarım için umut besliyorum,hayata daha pozitif bakıyorum, üzerimdeki negatif psikolojiyi düzeltiyordum, aradan 3-4 ay geçtiği zaman yaşadıklarınızı baştan itibaren okuduğunuz zaman kendinize gülüyorsunuz, yaşadıklarınızın ve kafanıza taktığınız sorunların anlamsız olduğunu ve geçiçi olduğunu anlıyorsunuz...

Herkes en azından denemeli diye düşünüyorum.

yıllarca,ilkokul 5ten üniversitenin son senesine kadar yazdım,kesinlikle çok keyifli oluyor açıp yeniden okumak..
ben gençlik aşkı kısımlarını okurken aynı hüznü yıllarca yaşadım..
ama bu yaz en yakın arkadaşımla,sayfaları okuya okuya kopardık ve yaktık hepsini..
satırlarımı o kadar çok okudum ki..onlar çoktan yanmış olsalarda tüm satırları aklımda..
iyi ki yazmışım..

EsraGerçek' Alıntı:
yıllarca,ilkokul 5ten üniversitenin son senesine kadar yazdım,kesinlikle çok keyifli oluyor açıp yeniden okumak..
ben gençlik aşkı kısımlarını okurken aynı hüznü yıllarca yaşadım..
ama bu yaz en yakın arkadaşımla,sayfaları okuya okuya kopardık ve yaktık hepsini..
satırlarımı o kadar çok okudum ki..onlar çoktan yanmış olsalarda tüm satırları aklımda..
iyi ki yazmışım..

Keşke yakmasaydın şimdi degilde bir otuz sene sonra pişman olabilirsin..

Ben günlük yazıyordum ama sonradan bıraktım.

Belki bir gün yeniden başlarım.

Ben de çok yazdım lisede, sonradan okuyunca güzel oluyor. Ama kayebttim hepsini. Bi de dikkat edin kimse okumasın. Bir tanıdığım vardı, annesi sürekli günlüğünü okuyomuş, bu da anlamış. Bir gün yazmış yazmış sonuna da "akşam makarna yap." yazmış. İşin daha kötüsü annesi akşam makarna yapmış :)

Bağdat Abla benim de günlüğümün ilk gününü bir arkadaşım alıp okumuş, içerisinde de başka bir arkadaşımla ilgili görüşlerim vardı, daha ilk günden derinlere dalmışım o da ayrı, Allah'tan günlüğü okuyan arkadaşımın ağzı sıkı idi de pek problem oluşturmadı.

Ayrıca itiraf ediyorum, bir arkadaşımın günlüğünü izni olmadan okudum, ama o derece yakın bir arkadaşım ki yazdıklarının yarısını tahmin etmiştim zaten, kalanları öğrenmem de iyi oldu nasıl düşündüğünü artık daha iyi biliyorum. :)

Kesinlikle onun-bunun günlüğünü okumayın diye tavsiyede bulunarak bitireyim. :)

Uzun yıllar günlük yazmanın keyfini yaşadım içimde...Ta ki 2 yıl öncesine kadar.Hoşlanmadığım bir durum karşısında günlük yazma hevesimi kaybettim.Ne kadar yazmak istesemde elim ortak olmuyor bana.İçimden gelse de;yazıya dökecekken tutukluk yaşıyorum.Ama yakın zamanda yeniden yazmaya başlamak istiyorum...
Günlük yazmanın keyfi bambaşka.Özellikle de yıllar sonra okunduğunda yüzünde bir tebessüm oluşmasına neden oluyorsa bambaşka...Zamanı olan demeyeyim de( yazmak isteyen zamanını da ayarlar ),kendiyle dertleşmek isteyen herkes 1 kez de olsa yazmayı denemeli....

ben bir günlük yazsam Türkiye' de yer yerinden oynar :P

babam yazar 15 seneden beri ,her zaman der ki ;ben olmadığımda çok işinize yarıyacak bunlar.

annemden farklı yorum geliyor hemen babanın 2.eşi günlük diyor :)

Selçuk Kahveci' Alıntı:
ben bir günlük yazsam Türkiye' de yer yerinden oynar :P
böyle bir zamanda böyle açıklama olur mu selçuk..
:)zaten biri bizi gözetliyor olabilir :)

Geri