• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Victor Osimhen

Sol bacak 100
Sağ bacak 100
Asıl bacak 70
Buyursunlar alsınlar
Hepsi de keş

Çok yüksek bedele geldi ama bugün biz satıyoruz desek çok daha fazlasını kazanırız çok ayrı bir seviye.

Bakıyorum, düşünüyorum; bu adama kanca atıp alırlar mı elimizden diye. Adam zaten diğerlerini reddedip bize geldi. Herkesin henüz idrak edemediği bambaşka bir mevzu bu. Adam zaten bunları yaşamak için sana geldi, seni severek isteyerek geldi. Henüz de 25-26 yaşında.
Camiaya Gösterdiği sevgi, ve taraftardan gördüğü sevgi değişik bir seviye. aramızdan ayrılması fazlasıyla büyük bir kayıp olurki hiç düşünmek dahi istemiyorum maazALLAH...

Şu adama orta yapamıyoruz
Sara arkaya atsa bomboş kanatlar bomboş

Dilimizde tüy bitti yazın. 75 milyonu daha iyi harcayamazsın. 75 milyona alacağın her oyuncu(lar) bu adamın etkisini gösteremez ve bu adamın getirisi maliyetinin de üstünü çıkarır dedik. Böyle bir adamı 75'e almanın nasıl bedava olduğunu da zaman içinde öğrendiniz. Haksız rekabet.

Dilimizde tüy bitti yazın. 75 milyonu daha iyi harcayamazsın. 75 milyona alacağın her oyuncu(lar) bu adamın etkisini gösteremez ve bu adamın getirisi maliyetinin de üstünü çıkarır dedik. Böyle bir adamı 75'e almanın nasıl bedava olduğunu da zaman içinde öğrendiniz. Haksız rekabet.
Golü yok ama 3 pozisyonda onun baskısı ile golü bulduk. Sara, Lang ve Boey'in gollerinde direk onun katkısı var. İyiki bizimlesin.

75M gözüme ucuz geliyor artik.

Osimhen maç sonu çıkıp “Ben bu takımda kendimi heba edemem” dese yüzde yüz haklı derim.

Adam her maç varını yoğunu ortaya koyuyor, mücadeleden kaçmıyor. Ama oyun görüşü sıfır, karar mekanizması zayıf kanatlarla bu kadar gol atması gerçekten mucize.

Galatasaray turu geçtiğinde 11 milyon Euro kasasına girecek.Doğru transfer nasıl yapılır sorusunun en güzel örneği olsa gerek.

Umarım sezon sonu takımdan ayrılır ve daha sistemli, daha ''world class'' takımlarda oynar. Kimse neye sahip olduğunun farkında değil hala. Şu adamın dengi Kane, Haaland. Dünya yıldızı forveti 25 yaşında bu topraklara getiriyorsun ama adam gol atmayı geçtim topla buluşamıyor.
Nasıl buluşacak ki ? Adam 90 dakika deli dana gibi rakibe pres yapıp top çalmaya çalışıyor.

Umarım sezon sonu takımdan ayrılır ve daha sistemli, daha ''world class'' takımlarda oynar. Kimse neye sahip olduğunun farkında değil hala. Şu adamın dengi Kane, Haaland. Dünya yıldızı forveti 25 yaşında bu topraklara getiriyorsun ama adam gol atmayı geçtim topla buluşamıyor.
Nasıl buluşacak ki ? Adam 90 dakika deli dana gibi rakibe pres yapıp top çalmaya çalışıyor.
Barış Alper gibi ince pas düşünemeyen bir kanat ve 10 numarasız olduğumuz müddetçe o pası alamayacak.
Asprilla yerine bir 10 numara almış olsak her şey farklı olacaktı.
Gerçekten Allahın bize bir lütfu.

Bir yandan içimden şakasına ''paramız vardı,bastık parayı aldık'' diyorum.Bir yandanda ciddileşip biz bu adamı hakediyor muyuz diyorum ? Dün akşam 1-0 iken Barış Osimhen'in önüne topu bıraksa belkide 1-1'i yakalayacağız ve Juventus'u tamamen mental olarak maçın dışına iteceğiz.Barış ne yaptı gitti kendisi kötü bir şut çekti.

Dün Allah korudu bizi,bugün herkes bizimle dalga geçiyor olabilirdi.Allah Osimhen'den razı olsun,ligdede sakatlık yaşamadığı takdirde bizi şampiyon yapacak olan kendisi.Uzun vade düşününce Osimhenli Galatasaray ile Osimhen'siz Galatasaray gece ile gündüz gibi.

Bir yandan içimden şakasına ''paramız vardı,bastık parayı aldık'' diyorum.Bir yandanda ciddileşip biz bu adamı hakediyor muyuz diyorum ? Dün akşam 1-0 iken Barış Osimhen'in önüne topu bıraksa belkide 1-1'i yakalayacağız ve Juventus'u tamamen mental olarak maçın dışına iteceğiz.Barış ne yaptı gitti kendisi kötü bir şut çekti.

Dün Allah korudu bizi,bugün herkes bizimle dalga geçiyor olabilirdi.Allah Osimhen'den razı olsun,ligdede sakatlık yaşamadığı takdirde bizi şampiyon yapacak olan kendisi.Uzun vade düşününce Osimhenli Galatasaray ile Osimhen'siz Galatasaray gece ile gündüz gibi.
Bu takımın 2 senedir yıldızı ve süper starı Osimhen'dir. Alanya maçında tüm stad Osimhen diye yankılanmalıdır. İcardi'den çok daha üstün tutmalıyız. Çok daha fazlasını hak ediyor. Daha fazla ayıp etmeyelim.

Victor Osimhen: "Koreografi hakkında bir bilgim yoktu... Benim için şaşırtıcı oldu... Kulübe geldiğimden beri her şey muhteşem. Tarif edecek bir kelime arıyorum.... Dünyanın en iyilerinden... Şefkatliler. Daha ötesini görebiliyorlar. Canla başl mücadele ettiğini görebiliyorlar. Biz biz aileyiz ve aile her şeydir. Bu kulübü seviyorum. Bu kulüple bağlantılı olan herkesi seviyorum. İyi günde kötü günde onlarla el ele her şeyi yaşamaya hazırım."

Geri