Virüs Uyarısı

Öncelikle sadece buraya girebildiğim için konuyu buraya açtım kusura bakmayın.
Diğer sayfalara girdiğimde nod32 virüs buluyor ve girmiyor.
 
Ben siteye girerken kapatıyorum nod32'yi. Yoksa girdirmiyo beni siteye.
 
Denedim.Valla bu sorunda az önce oldu.Daha öncede hep nod32 kullanırdım ve bir kere bile böyle bir uyarı almadım.Akşam girdim baktım böyle diyor.
 
Bugün Uğur'a da ilettim bunu, hâlâ aynı şey devam ediyor ve sadece gsbasket.org-gsbasket.org/forum yani hem sitenin ana sayfası hem de forumun ana sayfasında bu sorun oluyor.
 
Sırf bunu yazmak için girmiştim bu bölüme bir ben mi yaşıyorum acaba dedim. Umarım düzelir en kısa zamanda. Her seferinde unutuyorum ve direk anasayfadan girmeye çalışıyorum. Sonradan geçmişten diğer başlıklardan falan giriyorum öyle sorun çıkmıyor.
 
Bakıyorum arkadaşlar biraz daha sakin olalım zararlı bi virüs değil bulaşan bilgisayarınızada bulaşmaz sadece internet sitelerindeki dosyalara bulaşıyor.
 
Aynı sorun bende de var arkadaşlar virüs işi sakat biraz o yüzden hep tereddütlü davranıyorum açıkcası girmiyorum foruma,acaba yönetimi eleştirenlere mi gönderiyorlar bunu :) Sezgin YAPTI diyecem şakasına bile insanlar inanmaz,hadi bakalım bugün misimoviç gelir inşallah taraftarla yönetim arasında biraz olsun soğuk rüzgarlar diner
 
Virüs temizlenmiş sanırım. Bugün ilk kez, bin dereden su getirmeden normal bir şekilde siteye giriş yaptım şimdiye kadar da bir uyarı vermedi.
 

Üst