• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yahşi Batı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Berk T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12

Berk T

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Berk T
Vizyona girmiş bir Cem Yılmaz filminin hala başlığının olmaması ayıp diyerek açıyorum..

Yine büyük beklentilerle gittim ve beklediğimi az çok aldım.
Yorumlarımı çoğunluk izledikten sonra girerim.
Tavsiye ediyorum, bir şey kaybetmezsiniz..

Sinemaya stand-up izleme arzusu ile gitmeyenler için güzel bir komedi filmi. Konusu ile ilgi çekiciydi. Filmin sonunda Yahşi Doğu'nun da çekileceğinin haberini verdi Cem Yılmaz...

Ben filmi çok beğendim.Cem Yılmaz'ın kötü bir filmini görmedim daha zaten o ayrı mesele.Gitmek isteyen varsa gitsin pişman olmayacaktır.

Tugay Yahşi Doğu değil de Tuzak Doğu diye düşünmüştüm ben :)

Recep İvedik yine geçer bunu.

Bugün izledim bende güzel filmdi ama beklentilerimin altındaydı.

9milyon dolar harcıyorsun eyvallah plato yapıyosun eyvallah, ama cem kadar zeki bir insanın filminde bu kadar küfür kullanması sunu gösterıyor, küfürsüz ben bu işi yapamıyorum yazık filmın yarısı kufur

Kutsal damacanayıda izledım evet ordada kufur mevcut ama orda kufur gereklı real yasamı yansıtıyorsan hangi insan karsısında kurt adam görse aman allahım derki orda kulanılan kufurlerı kulanır ama yahsi batida aynısı gecerli degil

Ot cekme sahnesinde hepsı kufur ediyor nedensiz sacma kufur etmek ıcın edilmis kufur coktu

Filmın engzel hosuma giden durumu göruntulerdi ,Bosnalı olan göruntu yönetmenın elıne saglık

Filmi ben genel olarak beğendim hatta bana göre Cem Yılmaz'ın şimdiye kadar ki en iyi filmi.

Dün gece izledim, Recep İvedik'e sırf küfür diyenlere selam olsun. Filmdeki espirilerin neredeyse tamamı sırf küfür üzerine. Recep İvedik de bunun yarısı kadar bile küfür yok.

Ben dün izledim bu filmi. İzlediğim en kötü Cem Yılmaz filmi diyebilirim. Hani olur da ailenizle beraber bu filmi DVD'den ya da başka bir yerden izlemeye kalkarsanız, izlemeyin derim. Utanırsınız o kadar diyeyim size. Aşırı küfür var. Komik ama ne bileyim ilginç bir film olmuş.

Cem Yılmaz zaten sinema karieyrini her filmde daha kötüsünü nasıl yapabilirime ayırmış. Bundan kötüsü olamaz dediğin an yenisini çekiyor:) Korkarım eğer senaryosunu gene Cem yılmaz yazarsa, o film 500 bin kişi tarafından seyredilmez.

Geri