• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Yakup Sekizkök

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Yakup Hocayi dinledim gecen sene istedigim kadroyu kuramadim demis ve sakatliklar yüzünden verim alamadik demis.

Bu sene istedigi kadroyu kuruyor yani hic mazaret gösterme imkani yok. Ya basarili olucak ya gidicek.

Yakup Hocayi dinledim gecen sene istedigim kadroyu kuramadim demis ve sakatliklar yüzünden verim alamadik demis.

Bu sene istedigi kadroyu kuruyor yani hic mazaret gösterme imkani yok. Ya basarili olucak ya gidicek.
Geçen sene yönetim istediğim her oyuncuyu aldı teşekkür ederim demişti. Tamam gerçekten sezon başı Can Korkmaz la başlayan sakatlık sıkıntısı sezon boyu devam etti ama yönetim de kimi istese aldı

Geçtiğimiz sezon böyle demiyordu. Hani istediği kadro kurulmuştu? Madem istediğin kadro kurulmadı, yönetime gider dersin ki istediğim kadro kurulmazsa ben bu işte yokum. Böyle bir zihniyetle koçluk mu yapılır. Bu yıl istediği ve aldığı oyuncularıda gördük. Geçen yıldan hiç ders almamış Bishop dışında savunma yapmayan oyuncuları aldın, üzerine bir de Palmer takımda kaldı, Malaga finalinde savunmada delik deşik olan ve hücumda çaylak gibi kalan Palmer. Bishop'ta iyi oyuncu demiyorum yanlış anlaşılmasın. Yine 80 80 atıp 100 sayı yiyeceğimiz bir takım var ortada. Küçük çapta bir mucize olmazsa Yakup koçla Kasım ayı içinde yollar ayrılır.

Palmerı övmüş. Son oynadığı bjk maçını izlese yeter.

Bana Florya'da aldığımız bütün oyuncular ilk tercihimizdi demişti :) 17 maçta 2 maç kazanmanın tek sebebi Göksenin ve Sadık'ı gönderememek miymiş? Valla kaptanın bana anlattıklarını buraya yazsam sokağa çıkacak yüzü kalmaz geçsin bu işleri.

Umarım bu sezon şube kapatılır da böyle stajyer koçların, işsiz kalıp şubeye musallat olan liselilerin egosu tatmin olsun diye işgal edilen bir yer olmaktan çıkar. BJK serisinden sonra insan gibi başarısızlığını kabullenip, adam gibi çekip gitmesi gerekenler sanki geçen sezon şampiyon olmuş havasıyla utanmadan konuşabiliyor.

Bana Florya'da aldığımız bütün oyuncular ilk tercihimizdi demişti :) 17 maçta 2 maç kazanmanın tek sebebi Göksenin ve Sadık'ı gönderememek miymiş? Valla kaptanın bana anlattıklarını buraya yazsam sokağa çıkacak yüzü kalmaz geçsin bu işleri.
gecen sene bütce cok düsüktü yüzde 60 kapali kontratti demis. Kalan yüzde 40la en iyi kadroyu kurmaya calistik demis. Bu sene limit yok diyor.

Zaten bu sene son sansi bakalim ne olacak

gecen sene bütce cok düsüktü yüzde 60 kapali kontratti demis. Kalan yüzde 40la en iyi kadroyu kurmaya calistik demis. Bu sene limit yok diyor.

Yalan. 4,5 milyon dolar civarında para harcandı geçen sene kapalı kontratlar Buğrahan,Sadık ve Göksenin. onlar da yerli oyuncular zaten illa ki olacak kapalı kontrat. 10 tane yabancı oyuncu getirmişsin 8 tanesi katkı bile vermemiş. Hiç utanma arlanma yok mu acaba bu kadar aleni yalan söylemekten utanmıyor mu.

Limit yokken de baya kötü kadro kuruyor.
kötü bir koç Ergin Hoca'dan sadece bahane üretmeyi öğrenmiş. Ki Ergin Hoca bile bu kadar bahane bulmazdı.

Geri