Yeni Kaptanımız IŞIL ALBEN

Kadın basketbol takımımızın yeni sezondaki 1.kaptanı Işıl Alben olacak.

Yasemin Horasan'dan sonra iyi geleceğine şüphem yok :)
 
Işıl Galatasaraylılığı ve azmiyle kaptanlık yapabilir belki ama kafa yapısı olarak kaptanlığı kaldırabileceğini düşünmüyorum. Biraz daha olgunlaşması gerekiyor kanımca. Bu işi takımdaki en tecrübeli oyuncu olan Tuğba ile ikisinin yapması daha mantık çerçevesinde olur bence.

Saygılar.
 
Form tutma gibi bir yükü varken bir de kaptanlık çıktı şimdi. İnşallah ağır gelmez Işıl'a. Yakışması açısından ise şüphem yok yanlış anlaşılmasın
 
Burak haklı ama kaptanlık yük değildir onurdur. O yükü bizler bindiriyoruz oyuncunun üzerine. Sen GS kaptanısın sne şöyle davran böyle davran diyerek. Benim gözümde uzun zamandır zaten kaptan Işıl idi. Hatta FIBa kupasını aldığımzıda şaşırmıştım bilmeme rağmen Yaseminin kupayı kaldırmasına.:)
 
Önünde çok güzel bir örnek var,ne yapması gerektiğini veya gerekmediğini çok net bu örnekten çıkarabilir...Işıl bu yönden çok şanslı...

Tabiki kaptanlık önemli ama Işıl'ın sağlığı ve formu en önemlisi...
 
Gönlümüzün, dilimizin hep söylediği oldu. :) Zaten bu şekilde görüyordum ve bir çok kişi de.. Hatta burada konusu bile olmuştu saygısızlık olmuyor mu sürekli kaptan demek mevcut kaptana gibisinden. Yer yer hak versem bile Kaptan hep Işıl'dı gözümde. Umarım bu bir yük olmaz ve altından alnının akıyla çıkar, güveniyorum ben.
 
Işıl'ı ben zaten kaptan olarak görüyordum sahada. Yasemin'den sonra ilaç gibi gelecektir. Halter değil bu sonuçta Yasemin kaldırdıda Işıl'mı kaldıramayacak? =)
 

Üst