Yeni Sezon Formalarımız

Galatasaray Medical Park adıyla bu sezon Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde ve Euroleague'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan kadın basketbol takımımızın bu sezon giyeceği formalar belli oldu. Forma ve ürün tedarikçisi Adidas tarafından hazırlanan formalar sırasıyla parçalı, kırmızı ve mercan (2289) olarak belirlendi. Ayrıca bu sezon takımlarımız için hazırlanacak olan formaların satışa çıkması 'ihtimaller' arasında..

fcn


mercanıda katmamız güzel olmuş ben tüm branşlarımızın aynı formayı giymesinni isterdim şahsen
 
Geçen sene de sanırım oyuncuların istemesine rağmen mor forma yapılmamış bayan basketbolcularımıza.

Bu sene ise her açıdan kafa yapısının değiştiğini görebiliyoruz. Mercan renginde bir forma yaparsanız bunu asıl bayan takımlarınız giymeli.

Hayırlı olsun şimdiden, güzel olacaktır.
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Geçen Seimone başlığında bir arkadaş söylemişti, pembe forma olsa güzel olurdu diye.


Evet ben yapmıştım o öneriyi.Sanırım yönetimde bu forumu takip edeiyor :)

Mercan forma bayanlarda her branşda kullanılmalıdır ama erkekler için aynı şeyi söyleyemiycem.Benim açımdan sorun yok ama ülke seviysi pek elverişli değil bunun için.
 
Bayan voleybol takımımız da mahrum kalmasın mercandan. Geçen sene onların mor formaları vardı çok da güzeldi, bu senede mercanları olsun. ;)
 
Aslında şöyle olabilir bayan voleybol ve bayan basketbol mercan olarak 3.forma giyebilir erkek basketbol ve erkek voleybol takımımızda arslan formayı giyebilir 3.forma olarak :)
 
Bence Forma değil içindekiler daha önemli. 4 yaşında kız yeğenim, Spiker Harry Kewell dedikçe " Harry Harry Kewell" diyordu. ama sivasspru GS sanıyordu. "Kırmızılar değil, sarıya benzeyenler bizim takım" desem kafası karışacak hiç bişi demedim.
 

Üst