Yeni Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörlük koltuğuna İstanbul BŞB'nin hocası Abdullah Avcı'yı getirdi. Avcı ile 31 Mayıs 2015 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme imzalanırken, genç çalıştırıcının yardımcılığını Okan Buruk yapacak. Kaleci antrenörü ise Haluk Güngör.
İbrahim Kemal Menderes de A Milli Takım analisti olacak. Abdullah Avcı, çok onurlu ve bir o kadar da sorumluluk gerektiren bir göreve geldiğini belirterek, "Böyle bir göreve layık görülmekten çok mutluyum. Önemli atılımlar gerçekleştireceğiz. Bunlar devrim niteliğinde olacak" dedi.


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Abdullah Avcı'nın bu görevi hak ettiğini söyledi. Aydınlar, "Çok büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Yardımlarından dolayı Büyükşehir Belediyespor'a da teşekkür ediyorum" dedi.


konu başka yerde konuşuluyorsa özürdilerim, ben göremedim.
 
milli takımın yeni paronu Abdullah AVCI

Yürü be enişte, sonuna kadar hak ettin sen bu koltuğu, bu koltuk sana büyük diyelere göster kendini, Nietche´nin dediği gibi oturduğun koltuk ne kadar büyük olursa olsun oturduğun kıç aynı kıç.
 

Üst