Cesare Prandelli

Senin futbolcuların takıma ihanet ediyor. Nedenini bilmiyorum ama ihanet ortada. Başta Selçuk var. Prandelli'nin taktiğini beğenmezsin ama saha da görevini yapmak zorundasın.
 
Cim Bom'un yeni patronu Duygun Yarsuvat, Başakşehir maçı sonrası gündem yaratacak açıklamalar yaptı. Teknik direktör Cesare Prandelli ile yola devam edeceklerini belirten Başkan Yarsuvat, şunları söyledi:

'Devam edeceğiz'
"Prandelli'nin zamana ihtiyacı var. Yabancı bir ülkeye gittiğinizde dahi, oraya alışmanız için en az 1 haftaya ihtiyacınız var. Prandelli'yle devam edeceğiz. Bakın Arsenal'in hocası Arsene Wenger, 17-18 yıldır o kulübün başında. Sir Alex Ferguson'un Manchester United'da yaptıkları ortada. Liverpool'un eski oyuncusu, şu anki teknik direktörü, 7-8 yıldır kulübün başında. Aceleye etmeye gerek yok."

'Futbolun güzelliği'
"Ülkemizde antrenörlerin üzerine çok gidiliyor. Löw, geldi, 'köylü' dediler, gitti Almanya'yı Dünya Şampiyonu yaptı. Del Bosque geldi, neler söylediler adam için, İspanya Milli Takımı'yla yaptıkları ortada. Takımımız Dortmund'a 4-0 yenildi. Futbolda bunlar olabilir. Roma da Bayern Münih'e 7-1 kaybetti. Almanya dünya şampiyonu oldu ama Polonya'ya 2-0 kaybetti. Futbolun güzelliği bunlar. Hatayı hemen antrenörde bulmayalım, daha derin araştıralım diye düşünüyorum."

Edit: En azından yerli yardimci antrenör getirilsin yanına. Hasan Şaş ve Ümit Davala gibi isimleri teknik kadroda görmek isterim yine.
 
Kendisine güvendiğimi her zaman söyledim ama o kadar büyük hayal kırıklığı yaşattı ki. Evet artık gönderilmeli ama bu işi kolayına kaçmak olur. Sadece Prandelli yetmez. Sahada gezen ruhsuzlara da hesap sorulmalı.

Dün maçı izlerken aklıma Galatasaray-Ankaragücü maçı geldi.
 
Kaan Horuzoglu;n888154' Alıntı:
Kendisine güvendiğimi her zaman söyledim ama o kadar büyük hayal kırıklığı yaşattı ki. Evet artık gönderilmeli ama bu işi kolayına kaçmak olur. Sadece Prandelli yetmez. Sahada gezen ruhsuzlara da hesap sorulmalı.

Dün maçı izlerken aklıma Galatasaray-Ankaragücü maçı geldi.



Servet'in Ankaragücü futbolcularına yol açtığı geç ağam gel paşam dediği maç mı? Zaten problem bu. Futbolcuların aşırı şımartılması.
 
Yapılacak şey basit ya hocaya yol verilecek. Ha hocaya yol vermiyorsan 2.seçeneğe geçeceksin. Takımı için canını dişine takan Sabri'yi kadroya alıp onun yerine gerçekten bu formayı haketmeyenleri a2 takımına yollayacaksın . Başka çıkar yolu yok bu işin
 
Murat Temur;n888159' Alıntı:
Servet'in Ankaragücü futbolcularına yol açtığı geç ağam gel paşam dediği maç mı? Zaten problem bu. Futbolcuların aşırı şımartılması.

Aynen o maç. Galatasaray en rahatsız olduğum maçı.

Ben yönetim de olsam hocadan önce kadroda olmayı hak etmeyen futbolcuların biletini keserim.
 
Dortmund şu anda Almanya liginde düşme potasinda.
Umarım ŞL eleme maçlarında da elenirlerse Klopp ile yollarını ayirabilirler.
Takip etmek gerekiyor Klopp'u...
 
Dakika 70.
2-0 gerideyiz.
Ama hâlâ oyuncu değişikliği yapmadı.
Olcan, Bruma ve Burak yedekteler hâlâ.
Bir an önce gitsin...
 
Şaka gibi.
Hamit çıkıyor Yasin giriyor.
Komiksin Prandelli !!!

Edit: Gole ihtiyacımız var. Ama Golcü Umut çıkıyor, Burak giriyor.

Yine 4 olduk...

Anderlecht'te 3-0 geriden gelip 3-3'ü yakaladı.
Bizi de çok rahat yenerler.
Avrupa bu sene bizim için an itibariyle bitmiştir.

Emeği geçen herkese Yazıklar olsun !!!
 
Yabancı sınırı kalkana kadar yabancı teknik direktör eleştirmiyorum.Bu yerli profiliyle Lucescu'dan başka seçenek yok.
 
Önder Çiçekoğlu;n888701' Alıntı:
Bu adam bizle dalga geçiyor başka bir açıklaması yok.


Yönetim göndermek için daha neyi bekliyor ?
Daha henüz hiçbir şey için geç değil !!
Yeter ki bu zat bir an önce gönderilsin !!!
 
Nihat Bölgi;n888704' Alıntı:
Yönetim göndermek için daha neyi bekliyor ?
Daha henüz hiçbir şey için geç değil !!
Yeter ki bu zat bir an önce gönderilsin !!!


Acaba kadro kurmak Abdurrahim beyin hoşuna mı gitti ?



Bu adam bu dakikadan sonra 1 dakika daha kalırsa yazıklar olsun. Abdurrahim Albayrak gelince umutlandık ama hayal kırıklığı üstüne hayal kırıklığı yaşıyoruz.

Skor 2-1 olmuş hücum hamlesi yap al oyuna Bruma'yı neyi bekliyorsun ? Yahu sen nasıl bir teknik direktörsün de hiç hatalardan ders çıkarmıyorsun 4 tane yediğin maçtan sonra oyuncular çok çalışıyor , daha da iyi oynadık şeklinde çapsız bir açıklama yapıyorsun ? Bu adam bu dakikadan itibaren bu takımda kalırsa eğer buna göz yumanlar Galatasaray'a ihanet etmiş olur.
 
Oyuncu değişikliği konusunda koca bir SIFIR, Oyuna etkisi SIFIR , kadro planlaması SIFIR. 85 dakika oyuncu değiştirmedi. Brumayla Olcana düşman mı anlamadım .Yani diyecek söz yok , Galatasaray'a ihanettir bu yaptığı..
 
Ben kendisini halen çok seviyorum.Kalli'yi de seviyor ve sayıyorum,Skibbe'yi iyi hatırlıyorum,Rijkaard'a da keşke farklı bir zamanda gelseydi diyorum.
Milli Takım'ın başında olan zat veya Lucescu gelmedikçe;yani aynı anda mentör,abi,baba,taktisyen olabilen bir insan yönetmedikçe bu yerlilerle fazlası çıkmayacak.Ne kadar erken kabullenilirse o kadar iyi.
Sneijder ya da Pandev olsam burada bir dakika durmam.Adamların kalitesine yazık.
 
Dün ki maçın kadrosu ve sistemi çok doğruydu. Geldiğinden beri en iyi maç başlangıcıydı Prandelli'nin. Keza oyun bizim istediğimiz gibi de gelişti ama bireysel hatalara yapacak hiç bir şey yok. Bugün Mehmet Demirkol'u dinledim de çok güzel bir laf etti. İlk maçı hoca ikinci maşı oyuncular kaybetti. O hataları yaparsan hangi oyuncu ya da sistemle çıkarsan çık yapacak bir şey olmaz. 4 gol yedik toplasan 1 etmez.

Oyuna müdahale anlamında ise eksik kaldığı aşikar. Açıkçası Yasin'i oyuna lamasına takılmadım. Zaten maç bitmişti. Asıl sıkıntı o zamana kadar bir müdahale etmemesi.
 

Üst