Cesare Prandelli

Adam bizle resmen dalga geçiyor.
Takımın en önemli kanat oyuncusu Bruma'yı çıkarıyor.
Maç 2-0 olmuş oyuna Furkan Özçal'ı alıyor.
Daha ne kadar sabredeceğiz !!
 
"Sabri'nin gönderilmesi yanlıştı dönmesi değil. Teknik direktörün oyuncularına hükmedemediğini görmüştük. Galatasaray şampiyonluk adayı olarak görünse de günden güne çöküyordu. Bir teknik direktör 91. dakikada Furkan'ı sokuyorsa, Trabzonspor maçında Sneijder'ı oynatmıyorsa, Sabri'yi döndükten bir gün sonra oynatıyorsa taraftarla alay ediyor demektir. Saha içerisinde disiplin de kaybolmuş durumda. Galatasaray takımının oyuncuları da Prandelli'ye uydu. Altını çizmek lazım bu oyuncular tokadı yemeli. Önce lider değişmeli. Galatasaraylı yöneticiler, taşın altına kellemizi soktuk diyorlar. Kellenizi değil, fedakarlık zamanıysa cebinizi sokacaksınız. Prandelli beni bir an önce gönderin de para mı da verin öyle gideyim modunda. Galatasaray bir yerden başlamalı. Önce cepten başlamalı."

Rıdvan Dilmen
 
Dakika 90 da Furkan değişikliğinin tek açıklaması var forum kuralları gereği yazamıyorum. Bizim de sana tek cevabımız var Hukuk kuralları gereği yazamıyorum.
 
Sosyal ortam da gönderileceği haberleri varmış.
Sosyal medyayı kullanmadığım için teyyid edemedim tabiki.
Ama bu aksam işine son verileceği konuşuluyor.
Umarım doğru haberdir.
 
SON DAKİKA | Galatasaray Yönetim Kurulu, teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırma kararı aldı. (DHA)

İnşallah doğrudur bu haber.
Sabırsızlıkla resmi haberi bekliyorum...

Edit: Abdurrahim Albayrak:Cesare Prandelli ile yollarımizı ayırıyoruz.

Anadolu Ajansı
 
Prandelli'nin Galatasaray kariyeri;

16 maç - 6 galibiyet / 8 mağlubiyet - 2 beraberlik
Atılan gol : 15 - Yenilen gol : 29

Seni hiç özlemeyeceğiz Prandelli hem de hiç !!
 
Galatasaray'da Sportif A.Ş yöneticisi Ali Dürüst, Prandelli'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak fesh edildiğini açıkladı. Dürüst, Gaziantepspor maçında takımın başında Taffarel'in olacağını ve Hamza Hamzaoğlu ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Yar saçların lüle lüle, Prandelli sana Güle güle...
 
Futbolcuya ve menajere dayalı düzen yine kazandı. Taktik bilmez, sistem bilmez adamlarla bu kadar. Alın Hamza'nızı artık Terim gölge teknik direktör olarak görev yapsın. On kez topu dürtmeden pas veremeyen adamlar kazandıkları paraları hak ediyor Sneijder hak etmiyor. Sene sonu da bu haramilerin yarısı gider tıpkı Terim geldikten sonra gönderilen Servet ve şurekası gibi.
 
Murat Temur;n890331' Alıntı:
Futbolcuya ve menajere dayalı düzen yine kazandı. Taktik bilmez, sistem bilmez adamlarla bu kadar. Alın Hamza'nızı artık Terim gölge teknik direktör olarak görev yapsın. On kez topu dürtmeden pas veremeyen adamlar kazandıkları paraları hak ediyor Sneijder hak etmiyor. Sene sonu da bu haramilerin yarısı gider tıpkı Terim geldikten sonra gönderilen Servet ve şurekası gibi.

Murat Bey bilmem siz de aynı fikirde misiniz ama Hamza Hoca'nin takıma gelişi ile Anadolu Efes' in geçen sene Ivkovic'in yardımcısı Aggelou'nun kocluk görevine gelişi benzer sanki.

Nasıl Aggelou, Ivkovic'in gelmesinden önce ufak çaplı girişimlerde bulundu ise öyle tahmin ediyorum ki Hamza Hoca'da Fatih Hoca'nin gelecek sene takıma gelecek olmasından dolayı hazırlıklar yapacak.

Seneye 4.Fatih Terim devrini yasayabiliriz yine.
 
Terim yine gelirse bu kulüp o gidince yine batağa sürüklenir. Profesyonel bir yapıdan anlamayan sistem kuramayan bir adam bu kulübe sadece zarar verir. Ünal Aysal yapamadı çünkü yanına hep yanlış adamları aldı. O aldığı adamlardan biri en sonunda eşi hakkında haber yaptırdı. Kişiye dayalı sistemi ne yazık ki tüm doğu halkları seviyor. Bizi oraya taşıyacak lider arıyoruz oysa gereken sistem. İsveç vatandaşı lider arıyor mu? Hayır adam sistemi bozmayacak hatta gelişterecek birini arıyor. Terim sistem kurar mı? Bana göre hayır. 10 yıl sonra ayrılsa emin olun yine krize gireriz. Derwall'in Galatasaray'da kurduğu alt yapı sistemini batıran adam Piontek'in Milli takımlar için kurduğu alt yapı sistemini batıran adam bizde değere biniyor.
Hamza başarılı olur olmaz o başka lakin misal 10 yıl sonra düzen sahipleri gidince yine dökülürüz.
 
Galatasaray, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) iki ayrı bildirimde bulundu. Sarı-Kırmızılı yönetim, önce Cesare Prandelli ile sözleşmenin feshedildiğini açıkladı. Bu bildirimin ardından bir açıklama daha yapan kulüp, A Takım teknik direktörlüğü için de Hamza Hamzoğlu ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
 

Üst