halimize guler misin ağlar mısın denebilecek bir sezon gecirdik malesef. insanların mutlu gunlerınde, otuz ıkı dişinin gozuktüğünde yanında olmaktan cok, kotu gunünde dişlerinde ki ağrıyı bılemekti marifet bence. o yuzden bu sene desteğimiz, sevgimiz herşeyimiz daha da arttı. desteğimiz bu macta da olacaktı tabıkı.
alpın_in beraber yenilmezArmada olarak şehzadeler diyarı manisaydık.
sabah yol yorgunlugu ıle yazılanlara fazla bakamadım fakat teknık olarakda maca değinecek gucum yok.
umarım butun yaşadıklarımızdan sonra ıyı bır ders almışızdır artık. herkesce....
alp_ini uykudan uyandıra bılırsem mac fotolarını sıteye eklemeye calısıcaz. mac heyecanı bellı donemler bıle cekılecek gucu yoktu. geceden beri hala uyuyor adam yahu...
bu maç özellıkle bahtsızbedewi senin içindi..... sen ateşi yak kuyu kebabı yemeğe tokata sana geliyoruz.
ve bu galıbıyet aragon74,almeida,dawkins,margo... sizler içinde...
herşey için sağolun dostlar.
ps:ben onumuzdeki sezon onlemımı aldım şimdiden. takım için yetecek kadar mesir macunu eğer bıtmezse hazırda beklıyor. Alper daha fazla yeme artık yeter beee.
:muhaha :muhaha
alpın_in beraber yenilmezArmada olarak şehzadeler diyarı manisaydık.
sabah yol yorgunlugu ıle yazılanlara fazla bakamadım fakat teknık olarakda maca değinecek gucum yok.
umarım butun yaşadıklarımızdan sonra ıyı bır ders almışızdır artık. herkesce....
alp_ini uykudan uyandıra bılırsem mac fotolarını sıteye eklemeye calısıcaz. mac heyecanı bellı donemler bıle cekılecek gucu yoktu. geceden beri hala uyuyor adam yahu...
bu maç özellıkle bahtsızbedewi senin içindi..... sen ateşi yak kuyu kebabı yemeğe tokata sana geliyoruz.
ve bu galıbıyet aragon74,almeida,dawkins,margo... sizler içinde...
herşey için sağolun dostlar.
ps:ben onumuzdeki sezon onlemımı aldım şimdiden. takım için yetecek kadar mesir macunu eğer bıtmezse hazırda beklıyor. Alper daha fazla yeme artık yeter beee.