Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası Başladı

  • Konbuyu başlatan dogu soyturk
  • Başlangıç tarihi
G.Saray son saniyede: 60-59
Kastamonu’da yapılan Yıldız Bayanlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda Galatasaray, Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda karşılaştığı Ted Kolejlileri, son saniyede Özge’nin atışıyla 60-59 yenmeyi başardı.

Galatasaray Yıldız Bayan Basketbol takımı, Kastamonu’da devam eden Yıldız Bayanlar Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini yenerek emin adımlarla ilerliyor. Kastamonu Hüsnü Tandoğan ve Atatürk Spor Salonlarında devam eden karşılaşmalarda Galatasaray, ilk olarak Migros’u 66-52 yenerek şampiyonaya iyi başlamanın keyfini yaşarken, ikinci olarak grubun iddialı ekibi Ted Kolejliler ile zorlu bir karşılaşma yaşadı. Karşılaşmada bir ara 11 farkla geri düşen Galatasaray, ani atak ve hızlı oyunuyla farkı kapattı. Karşılaşmanın son dakikasına 59-59 berabere girilmesine rağmen Galatasaray son saniyede Özge’nin kullandığı atışın sayıya dönüşmesiyle sahadan 1 farkla da olsa galip gelmenin keyfini yaşadı. Son saniyesine kadar heyecanın düşmediği karşılaşma sonrası Galatasaray Perşembe günü de ezeli rakibi Fenerbahçe ile Atatürk Spor Salonu’nda karşılaşacak.

16 takımın 4 ayrı grupta mücadele ettiği Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda karşılaştığı 2 maçı da kazanan Galatasaray, şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor.

09.05.07

Kaynak : DHA
 
Resmi sitede yazana göre gruptan lider çıkmayı garantilemişiz, bugün 12:00'de Fenerbahçe ile oynuyorduk, sonuç nasıl acaba.
 
gençler büyükleri geçecek gibi...hem fotbolda hem basketolda başarıları dewam ediyor..kutluyorum...
 
Yıldız Bayan takımımız Türkiye Şampiyonu olabilmek için bugün saat 13.00 te finalde Botaş ile oynayacak.
 
72-59 kaybettik finali.

Canları sagolsun, gelecek senelerde daha büyük başarılara imza atarlar umarım...
 
botaş çoğunluğunu sıra arkadaşlarımın oluşturduğu takım gerçekten çok iyi bir ekip ayrıca uzun zamandır beraber oynuyolar türkiye 2.si olan ortodoğu kolejiylede(genç takım)form tutmuşlardı adanada ceyhanı yenip geldilerki ceyhanda botaş kadar iyi bir ekip kmse üzülmesin finalde boş bir ekibe kaybetmedk
 
tebrikler kızlara...
onları çok zorlu bir süreç bekliyor Galatasaray'ın vefasız şubesinde
biz onlarla her şartta gurur duyarız...
 

Üst