yıldız erkekler finallerde.............

  • Konbuyu başlatan lanu
  • Başlangıç tarihi
L

lanu

Misafir
konya devam eden yıldız erkeler türkiye şampiyonası öncesi oynanan yarı finallerde vize arayan yıldızlar yaptıkları son adana bilfen koleji maçını da 91.73 kazanarak yenilmedem türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar.zor geçmesi beklenen finalin ilk yarısında farka giden aslanlar maçı rahat bir şekilde kazandılar tüm teknik ekip ve oyuncuları kutluyoruz artık hedef ilk sekiz olmalı oradan ne çıkar bakacağız. bu gün oynanan ve aslanların farkla kazandığı maçta fırat 26 sayı çağrı ve özkan 16 şar sayı serdar 10 sayı ile çift haneli rakamlarda oynadılar ellerine sağlık diyoruz tekrar başarılar
 
KONYA'YA SON BİLETİ GALATASARAY KAPTI
Pazartesi, 29 Mayıs 2006
Konya'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası öncesinde düzenlenen ilave Takım Belirleme Turu maçları tamamlandı.
Bugün oynanan karşılaşmalar sonunda Bilfen Koleji'ni 73-91 mağlup eden Galatasaray, Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası'na katılacak son takım oldu. Günün diğer maçında Mülkiye, Çankaya Üniversitesi'ni 69-66 mağlup etti.

kaynak http://www.altyapibasket.com
 
CİM BOM ADIM ADIM
Pazar, 28 Mayıs 2006
Konya'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası öncesinde düzenlenen ilave takım belirleme turu maçlarında ikinci gün bugün oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan takım yarın oynanacak karşılaşmaların ardından belli olacak.

Bugün Oynanan karşılaşmalar sonunda alınan sonuçlar şöyle;

Galatasaray: 72 Çankaya Üniversitesi: 67
Bilfen Koleji: 75 Mülkiye: 65

kaynak http://www.altyapibasket.com
 
YILDIZ ERKEKLERDE İLAVE TAKIM BELİRLEME TURU SONUÇLARI
Pazar, 28 Mayıs 2006
Konya'da yapılacak olan Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası öncesinde düzenlenen ilave takım belirleme turu maçlarında ilk gün iki karşılaşma oynandı. Oynanan karşılaşmalar sonunda alınan sonuçlar şöyle;

Çankaya Üniversitesi 65 - Bilfen Koleji 74
Mülkiye 58 - Galatasaray 83
 
ali emre kaynak belirttim umarım bana kızmazsın senin yazılarını aldım diye teşekkürler :eek:key
 
tüm oyuncularımıza tebrikler. :claps
bildiğim kadarıyla konyada yaşayan forum üyeleri vardı.acaba şampiyonaya takip edip bize oyuncuların performansları hakkınd bilgi verebilirler mi?
 

Üst