2018/2019 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Daçka, Bahçeşehir'i 77-72 mağlup etti.

Colom'un BSL'deki ilk 3 maç ortalamaları:

28.3 sayı (15/30 üçlük %50)
4.7 asist..

Bahçeşehir'de Chris Babb bir türlü devreye girmedi.
Colom ile tek başına devam etmez bu.
Onu da bir şekilde devreye sokmalılar.
 
Son düzenleme:
Tahincioglu Basketbol Liginde Fener - Efes normal sure 72-72 bitti. Inanilmaz gergin bir mac oluyor. Bakalim triple yapabilecek mi Ergin Hocam :)

86-79 Fener kazandi. 3. period iki takimda 6 dakika boyunca sayi bulamadilar. degisik bir mac oldugunu soyleyebilirim.
 
Son düzenleme:
Larkin çok keskin özellikleri olan ama bunun yanı sıra önemli defoları da olan bir oyuncu. Baskonia gibi yüksek tempo oynayan bir takımda yaptığını yavaş oynayan bir takımda yapması oldukça zor. Al Larkin'i yavaş oynayan bir başka takıma koy, orada da zorlanır. Sadece efes veya Ataman ile alakalı bir durum değil. Larkin Arroyo gibi direksiyonu verip oyna/ oynat diyebileceğiniz bir oyuncu tipi değil. Penetre için ona alan açmalı, organizasyon işini ona bırakmamalı ve hepsinden önemlisi tempolu oynamalısınız. Bugünkü maç tempo ve sertlik yönünden Larkin'in seveceği türde bir maç değildi.

Larkin'in oyuncu kalitesi yüksek ve Baskonia ile kesin bir alaka kuramayız ancak Baskonia'da parlayan pek çok oyuncu pahalı transfer yapıp gittiğinde gittiği yerde zorlanıyor. Yüksek tempoda meziyetlerini göstermek ile yavaş tempoda fark yaratmak farklı meziyetler gerektiriyor.
 
Banvit, Rus ekibi Avtodor Saratov forması giyen 1992 doğumlu Birleşik Amerikalı Guard Mckenzie Moore ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

@BasketMerkez
 
Abi bu sayfayı Euroleague sayfası diye takip etmiştim adamlar bildiğin Fenerbahçe Fan Club
grlNW2.png


Ben hayatımda 1 tane bile Fenerbahçe'nin başarısından dolayı basketbol takip eden Galatasaraylı duymadım..
 
Beklentilerin çok uzağında kalan sezon başlangıcının ardından önce McKenzie Moore, ardından da D.J. Shelton takviyelerini yapan Banvit, kadrosuna bir ekleme daha yapmaya hazırlanıyor. İlk olarak La Gazzetta dello Sport ve Il Resto del Carlino'nun yazdığı, Sportando kaynaklarının da doğruladığı bilgiye göre Banvit, Serie A'nın en skorer ismi olan Ricky Ledo ile anlaşma sağladı.
 
EUROHOOPS ÖZEL: Lige istediği başlangıcı yapamayan @BanvitBK, skorer arayışlarını bitirdi.

Daha önce Türkiye'de sayı kralı olmuş, @NBA'de yıllarca forma giymiş Gary Neal, sene sonuna kadar Banvit'te forma giyecek! (via @semih_tuna)
 
Many Harris transferi ile Bahçeşehir çok daha tehlikeli bir takım oldular.
Beşiktaş'ı resmen eziyorlar şu anda.
Pota altına Semih hamlesi de yaparlarsa çok daha tehlikeli takım olacaklardır.
 
Yani bi taraftar grubu bu kadar salak, cahil aptal olmamalı. Günlerdir, gerek küfürlü twitlerle, gerek Galatasaray sayfaları altında alaycı twitlerle, “o iş son topa kalmayacak ehüehühe” gibi ergence sataşmalar vardı. Maç bitiminde İsmail Şenol’un Galatasaray’ı tebrik, feneri de bu sezon sadece ikinci yenilgileri diye onore etmesine rağmen aynı aptal ayak takımı “biz ciddiye almadık ehühe” , “hakemlerle anca” , “büyük takımlar küçük maçlara odaklanamıyor” gibi sığ twitler atmışlar altına. Bazı yüksek takipçili fan sayfaları da bu salaklıklara ayak uydurmuş. Adamla oturup basketbol konuşmaya çalışsan handof bilmez, ribaund bilmez , beş dakika sonra “vesely uçuyor, Yunan gard bee, yürolig” der gider. Kimse kusura bakmasın ama Obradovic gibi bi adamın bu salaklar ordusuna denk gelmesine üzülüyorum bazen. Sen koçunla övünmeyi bile bilemeyecek, koçunu tanımayacak kadar zavallı bir insansın. Obradovic için hedef maç yoktur, Uşak maçında da hata yapsan Madrid maçında da hata yapsan zılgıtı yersin. Adam da zaten sonunda dayanamadı haftalardır taraftarlara sitem ediyor. Yani gerçekten insan hem şaşırıyor hem de merak ediyor; ülke insanımızdan mı bu, yoksa bunlar mı böyle sadece.. Bi gün olur da biz adam gibi yönetilirsek, Obra’yı da getirebilirsek inanıyorum ki en huzurlu ve mutlu olduğu yer bu basketbol camiası olacaktır. Normalde böyle şeylere takılmam ama ilk kez yazmak, bahsetmek istedim
 
Birkaç gün önce Fener Galatasaray maçı ile ilgili twit atan İsmail Şenol’a etmediği cahilce laf kalmayan malum kitle iki gündür methiyeler düzüyorlar Madrid maçı için. Sanırım anlamışsınızdır.
 
Bu arada Fenerbahçe ligde arka arkaya 2 kez yenildi. En son ne zaman iki kere arka arkaya kaybettiler bilmiyorum. Banvit de bu sezon kötü sanırım işin ilginç tarafı.
 

Üst