2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Yunus ve Recep'ten bir halt olacağını sanmıyorum olursa belki Atalay olur. Yunus'un fiziksel olarak büyük eksikliği var. Adam geçemiyor. Patlayıcı gücü yok. Bundan sonra ne kadar bu özellikler gelişir bilmiyorum çünkü onun yaşındakiler Avrupa'yı kasıp kavuruyor. Ozan mesela formayı bir aldı gidene kadar vermedi.

Haklı da olabilirsiniz; fizik ehemmiyetli bir faktör...
Sanırım Emre Çolak gibi olacak çünkü ne bileyim baskı, hırs ve atiklik hiç göremiyorum. Muğdat bile, yetenek olarak sınırlı olsa da daha agresif ve aç oynuyor.
 
-transfer görüşmesi-

apo: çelamin aleyçüm
guangzhou yöneticileri: ?
apo: alan’i almaya gelduk
guangzhou yöneticileri: ?
apo: oldi o zaman biz çonra gelelim
 
3 gün önce Dubai'ye transfer görüşmeleri için giden Abdürrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, bugün 12.30'da elleri boş bir şekilde dönüş yapacaklar. (BİP Spor)

Demiştim.
Adamlar oraya tatile gitmişler.
Allah bize sabır versin!
 
Beceriksiz, iş bilmez herifler parayı cebinden mi vercek ki 22 milyon dolarlık transfer kazancını burada kullanmıyorlar. Bu halde transfer yapamazken, oyuncu satmadan ne olacaktı, ligden mi çekilecektik?!
 
Düşünün hoca geçen sezon geldiğinde bir sol bek forvet istiyorum demiş Nagatomo alınmış ve forvet alınamamıştı.Sonra sezon başı Gomis gitmiş alamamışsın hadi bunu anlarım ödeme sıkıntısı vardı.Hoca çıkıp iki ay önce listeyi verdik demesine rağmen sen hala forveti getiremiyorsun beceriksizsin arkadaş.Hem maaş hem transfer bütçen var Serdar ve Eren giderse oradan da bütçe açılacak sinirlenmemek elde değil.
 
Haha ulan siz kim Pato'yu almak kim şark kurnazları? Olmayan beyninizle taraftarı oyalama politikası mı izliyorsunuz? Sizin görebileceğiniz en iyi santrafor Eren Derdiyok, onu affedin.
 
5-6 aydır forvet alamamak net beceriksizlik, yönetimin yeterli olmadığı açık hatta yönetimin tek vasfı Dursun Özbek yönetiminden sonra gelmesi. Buraya kadar art niyet aramıyorum fakat Serdar Aziz'i bedavaya Fener'e verirlerse bu salaklıktır.

Bizden durumu kötü olan Beşiktaş, Tolgay'ı kadrosunda tutuyor, Fener Şener'i, Ozan Tufan'ı vermiyor... Serdar'ıezeli rakibimize bonservissiz vermek hata olur. Ver Serdar'ın alacağını, toku oyna, gelsin bonservisle oyuncuyu alsınlar.
 
Bu yonetimin bir derdi var ama anlayabilmek mumkun degil, Hani doktordan baska kimseye soylemem cinsinden bir sorun olsa gerek! Fair Play, Uefa, para ve diger seyler simdilik sorun degil ama ortada forvet yok.

Dalga felan mi geciyorlar napiyorlar ? Anlayan beri gelsin.

Ya da sadece yonetimin bildigi cok kotu bir ekonomik zorlugun icindeyiz ama bunu dillendiremedikleri icin boyle sacmaladiklarini dusunuyoruz.

Bir bilen bir zahmet gelsin aciklasin ne donuyor ne biyitor ?

Bir de bazi arkadaslari gozler ariyor ister istemez, Nilay Hanim, Alperen Bikmazer ve diger butun guzel forumdaslar bir kucuk yasam belirtisi versinler :)
 
Başakşehir.. çok ihtiyacı varmış gibi 2 forvet aldı. Birini haftalar önce bitirip lig maçına çıkardı, diğeri yarından itibaren oynamaya başlayacak. Fenerbahçe küme düşme hattında Moses gibi bir ismi ikna edebilmiş.
Galatasaray... 5 para etmez adamlar yüzünden şampiyonlar ligi gibi her zaman katılmak kolay olmayan platformda en kolay gruptan elendi.
 
4.5 milyon euro bonservis verdiğin adamı bedavaya Fenerbahçe'ye göndermek ne tür bir hainliktir?
Hem dışarıya atacak paramız yok diyeceksiniz hem de bu kadar iş bilmez olacaksınız?
Allahım biz ne günah işledik de önce D.Ö şimdi de M.C yönetimi ile sınanıyoruz...
 
Kasada olan 14 Milyon Euro'dan Serdar Aziz'in 2.4 Milyon Euro maaşını ver. Menajeri eninde sonunda sana bonservisli teklif verecek. 3 Milyon Euro getirse en az senin transfer bütçen 17 Milyon Euro olacak. Maaştan verdiğin için 11.6 Milyon Euro kalmayacak.

Allah iki yakanızı bir araya getirmesin. Bunlar alttan alttan bu haberleri piyasaya bilerek salıyor ki taraftar alışsın diye. Göz göre göre bedavaya verecekler oyuncuyu.
 
Bu malları savunan var mı hâlâ? Geldikleri günden itibaren başardıkları tek bir halt yok. Madem çapsızsın o zaman Gomis gibi oyuncuyu bırakmayacaksın. Çok para istemiş, sanki maaş konusunda çok hassassınız da..

Serdar Aziz de bedavaya rakibe giderse suç yönetimde değil egolu Terim'dedir. Gomis'in gitmesinde olduğu gibi. Hem olduğum yerde her şeyi ben yönetirim havalarına gireceksin, hem de bu kepazeliklerden haberin olmayacak. Hadi canım sen de!

Şahsen Galatasaray taraftarı olarak bu yönetimi de, Terim'i de yakıştıramıyorum kulübe. En kısa zamanda işinin ehli insanlar tarafından yönetilmeyi ümit ediyorum.
 
Son düzenleme:
Zaten o salaklar da bu sene de olamazlarsa intihar etsinler. Fener yok, BJK yok, GS kör topal, Avrupa ve Türkiye kupasından bilerek elendiler yorulacakları kulvar da yok. En büyük rakipleri Kasımpaşa Malatya falan.
 
Serdar'ın menajeri gayet şeffaf ve dürüstçe, tüm süreci başından bu ana kadar olan kısmını güzel servis ediyor. 1.8+0.6 milyon dolar alacağı ve 0.5 milyon dolar da Fenerbahçe'den bonservis ücreti isteriz diyen Apodur. Muhtemelen sesi gür çıkan bazı arkadaşlar sayesinde geri adım attırıldı yoksa 4,5 milyon dolara alınan adamı 0,5 milyona satacaklardı.

Bu adam direkt ilk 11 oyuncusudur, milli takımın da ilk tercih edilenidir ve bence gayet de iyi oynuyora ama bizim Terim bey iş ahlakı dedi, kültür dedi ve adamı afaroz etti; kendin çok mu spor ahlakına haizsin?! Bar basmalar, hakemlere küfür etmeler, üzerine yürümeler gibi nice vakıan var ama bu adamı kültür ve ahlak diye tasviye ettin, hem de yerine Semih denilen yetersiz karşılığında...

Net olan, hem vasıfsız idare hem de akil hareket edemeyen Terim bu süreçte sınıfta kaldı, gerçi yönetim tasdiknamelik de, Terim de maalesef onlara teşbih oldu. Feguli denilen adam, her maç takımın pas trafiği sağlar, topu dikine oynar ve sağ kanatta Brezilyalı ile Türkiye'de en iyi partner ama onu dahi dolaylı mobbing yöntemleri ve kadroya almama işleriyle yıldırmak istemişti.

Ben çok sıkıldım. Forvet yok, adamlar transfer yapmayı bilmiyor/beceremiyor; hastam vardı geri döndüm diyor. Bu ne ya, sen 30 gündür yapamadığınız işi bununla mı savıyorsunuz?! Bilmiyorum, kadro bence iyi ama eldekilerini de Terim bey kullanmıyor. Eren'i kadro dışı ediyorsunuz da, yerine birini mi aldınız, bu nasıl bir düşüncesizliktir?!
 
Tetteh'e 10 milyon verip alsalar itiraz etmem.Yanınada gelirse Alan iyi olur.Pato'nun bonuslarla beraber 7 milyon euro üzeri maliyet deniyor yazık günahtır bu kadar para gençlere versinler hiç değilse geleceğe yatırım olur.
 

Üst