KBSL 22. Hafta | İstanbul Üniversitesi 75-80 Galatasaray

17.03.2019 Pazar
16:00
Prof. Dr Turgay Atasü Spor Salonu

Ligin Bodrum ile diğer düşmeye en yakın takımıyla oynuyoruz. Rahat bir galibiyet alarak yola devam edilmesini bekliyoruz.
 
Ligden düşen bu kadar kötü bir takımı yenmek için bile Işıl ve Moriah'a ihtiyacımız varsa yazık gerçekten halimize. Bu kadar kötü basketbol oynatılmaz!
 
Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın, İstanbul Üniversitesi karşısında aldığı 75-80’lik galibiyetten sonra başantrenörümüz Efe Güven açıklamalarda bulundu.

Efe Güven şunları söyledi:
“Önümüzde play-off sıralamamızı yakından ilgilendirecek dört adet maçımız var. Bu maçlardan önce kadromuzdaki bütün oyuncularımıza süre verip kendilerini tekrar değerlendirme şansımız oldu. Oynanan oyun, rotasyonla birlikte beni tatmin etmedi. Son haftalarda çok iyi çalışan bir ekibin sahaya bunu yansıtamaması üzücüydü. Türkiye Ligi’nin yaş ortalaması olarak en genç iki takımı oynadı. En genci İstanbul Üniversitesi ikincisi ise biziz. Ancak alınan süreler karşılığında beklentim karşılanmadı. Şimdi önümüzde Hatay BSB maçı var. Bu maç bizim sezonun devamı açısından çok önemli bir karşılaşma. Ligin sonu yaklaştıkça çok ilginç sonuçlar gelmeye başladı. Bu yüzden sezon boyunca göstermiş olduğumuz eforu son maçlarda daha fazla göstermemiz gerek.

Ayrı bir parantez bu maçta ve her maçta bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza, kendilerine teşekkür ediyorum.”
 

Üst