Mbaye Diagne

Galatasarayımız, Kasımpaşa'dan 27 yaşındaki Senegalli golcü oyuncu Mbaye Diagne'yi renklerine bağladı! Yeni transferimiz hali hazırda attığı 20 golle Süper Lig gol krallığında zirvede bulunuyor.

Yeni aslanımıza parçalı forma altında büyük başarılar dileriz. Hoş geldin "King Kong" Diagne!
 
Profesyonel futbolcu Mbaye Diagne’nin transferi konusunda Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. ile resmi görüşmelere başlanmıştır.
 
Yüz tane kamera varken el ile gol atmaya çalışması ve sarı kart cebinde oynarken arkadan faul yapması büyük sıkıntı işaretleri ama leblebi gibi gol atar.
 
Bazen ne yaparsaniz yapin kaderden kacamazsiniz. Kasimpasa Diagne isimli bir oyuncu transfer edecek ve o oyuncu bala sansa 20 golu atacak ve son anda deli para karsiliginda Galatasaraya satilacak!

Yillar yillar onceydi yani neredeyse once upon a time gibi bir sey :) iorfa diye bir oyuncumuz vardi, gulumsemeyen yoktur o oyuncunun futboluna. Diagne sanki onun oglu gibi!

Ben dna testi istiyorum arkadaslar. Iorfa ve Diagne arasindaki akrabalik baginin bir an once ortaya cikarilmasi icin elimden geleni yapacagim.
 
Kafan cok guzel olmus kardes gule gule kullan. Herkes herseyi dusunur ama is soylemeye veya yazmaya gelince 3 kez dusunur ki topluma ornek olsun.

" Yerin dibine " diye baslaman gereken sozu, kahvehane ortamlarinda bir usluple dile getirmek daha fazla etki yaratmiyor aksine tiksindiriyor.

Fikriniz nedir sizin Diagne konusunda, Dogruca onu yazin bosverin digerlerini, Evet ne dusunuyorsunuz Diagne hakkinda ne olmali ?
 
Adam doğru açıklama yapmış açıkçası güldüm de 😄 “4 yıl sözleşmem var ne işim var Arabistan’da” 😂😂😂 Haklı yani kimse bir şey diyemez. Keşke gitseydi, hatta alınmasaydı ama maalesef..
 

Üst