2018/2019 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Play Off'un bazı maçları TRT SPOR'da yayınlanacakmış,az önce Trt Spor 'un tanıtımında gördüm.Normalde tivibuspor 2 maçı şifresiz kanalından yayınlıyordu diğerlerini şifreli kanallarından veriyorlardı.Basketbol ligini yıllar sonra TRT'de görmek çok güzel olacak.Umarım spiker konusunda sorun olmaz.
 
Banvit'e büyük saygı duyuyorum. Böyle bir ülkede yıllardır bu istikrarı yakalamak hiç kolay değil. Ne olursa olsun hiç pes ettiklerini de görmedim. Basketbol ekolüne sahip takım derler ya hani; bizim ligde o ekip Banvit'tir. Kurumsal olarak da muazzam yönetildiler şu ana kadar. Buldukları oyuncular, kurdukları sistem, koç seçimleri vs. Umarım hep var olurlar. Banvit desteği çekti ama...
 
Şu an Fenerbahçe-Türk Telekom maçını izliyorum.
Son 4 dakikaya 20 sayı önde giriyorsun.Devreye 10 ve üzeri farkla gitme olasılığın çok yüksekken as oyuncularını kenarda tutuyorsun Telekom.

Hadi Landesberg 3 faulde onu anlarım,Kenny Gabriel ile Redding neden kenarda ?

Hadi her şeyi geçtim son hücumda Landesberg'i alsana.

Ender ve Yunus Sonsırma ile devreyi bitirirsen böyle olur.

Yunus Sonsırma nasıl bu seviyede oynuyor hayret ediyorum.Baskıyı gördüm mü ne yapacağını şaşırıyor.
 
Anadolu Efes, koç Ergin Ataman ve Dunston'dan sonra Simon ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Micic, Larkin ve Moerman ile de devam edilir umarım...
 
Simon pek belli etmese de pis işleri yapan ve zaman zaman skor anlamında yıldızlaşan bir oyuncu. Mesela en basitinden savunma ribaundlarında çok iyi katkı veriyor.
Ben Anderson yerine hamle bekliyorum esasen. Sezon boyu pek görünmedi. Neyi iyi yapıyor onu hiç çözemedim.
Ha bir de final yapmayı başaran takımı pek bozmak istemeyecektir Ergin hoca muhtemelen.
 
Efes rezalet ötesi, 40 yaşındaki Dixon şov yapıyor. Beko eksik üstelik. Savunma özürlü olunur da bu kadar olunmaz. Ataman da öyle izliyor hâlâ alan üçlük sallıyor. Seyirci desen pikniğe gelmişler. Gözlerim kanadı.
 
Fenerbahçeliler maçın başında uzunumuz yok kaybederiz derlerken şu anda ise Efes'in ne kadar boş takım olduğunu görün diyorlar :D:D

Efes bugün tüm takım olarak maçlarının olduğunu yarım saat önce hatırladı sanırım.Kağıt üstünde rakibinden üstün olduğun bir maça bu kadar kötü hazırlanılmaz.
 
Hayır şu an Fenerbahçe dört yabancı ile oynuyor. Fener'in yerlileri de Bobby, Melih, Ahmet. Efes'inkiler Sertaç, Doğuş, Metecan, Buğrahan. Ki lig maçlarında Efes sene boyu daha iyi katkı aldı yerlilerinden.
 
Obradovic geçtim Türkiye'yi, Avrupa'nın hiçbir yerinde 7 maçlık uzun seri kaybetmez. Euroleague NBA mantığıyla oynansa fazladan 3-4 tane daha net şampiyonluk kazanırdı. Daha önce de söylediğim gibi Efes'in Fener'le her eşleşmesi saha dezavantajı. Herifler bugün lafta ev sahibi oynuyorlar, ilk 2 dakika hariç kendi seyircilerinin sesi duyulmadı. Artık Türk sporunun şu şirket takımlarından kurtulması lazım. Ülkeye basketbolu Efes-Ülker getirdi triplerine de ifritim. Ortada kulüp takımı yokken şirketler cirit atıyordu, şimdi milyonların sürüklediği takımlar varken her sene 20 milyonluk bütçeyle yola çıkıp finalde tokatlanmak nereden bakarsan bak aptalca bir ticarettir. İşin Galatasaray tarafında değilim, Özerhun iticisi Beşiktaşlıysa gitsin Beşiktaş'la birleşsin. Zaten rakip senden bütçeli, kuvvetli, hiç yoktan taraftarı arkana al da kaybederken de bir onur sergile.
 
Hayır şu an Fenerbahçe dört yabancı ile oynuyor. Fener'in yerlileri de Bobby, Melih, Ahmet. Efes'inkiler Sertaç, Doğuş, Metecan, Buğrahan. Ki lig maçlarında Efes sene boyu daha iyi katkı aldı yerlilerinden.
Hocam karşıda Melih, Ahmet, Sinan bir de çakma yerli Ali var. Bunlardan Melih, Bobby ve Ahmet gayet yeterli süreler aldı Avrupa’da. Ama Efes’in Türkleri süre alamıyor. Bana göre hem kağıt üstünde hem de performans/kalite olarak ağır basıyorlar. Ergin’in elinde elle tutulur Doğuş var sadece.
 

Üst