2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Geçen yıl inanılmaz bir kura sansiyla tam disimize göre bir grupta hiçbir şey yapamamistik. Bu yıl ise PSG ve Madrid var grubumuzda, kimse başıma kepmeyecekse eğer 😂 bu gruptan çıkabilme ihtimalimiz hiç te az değil.

Unutmayın bu hayatta hiçbir şey beklenildiği gibi sonuclanmaz. Gruptan çıkma ihtimalimiz bana göre % 20

Kritik noktaları söyleyeyim Madride 6 puan vermeyelim yeter. Club Brugge; PSG ve Madrid'e 12 puan vermesin yeter.

PSG %45
Real % 30
GS % 20
Brugge % 5
 
Madrid en zayıf dönemlerinden birini yaşıyor , PSG’de eksikler var. Aslında yine biraz şanslı kura oldu diyebiliriz takımların ismine nazaran.
 
Adamlar çok hızlı geliyorlar biz ise kaplumbağa hızında beraberlige razı bir görüntü verdik ilk yarı. Babel inanılmaz bir gol kaçırdı. Falcaoyu topla bulusturamiyoruz ne yazık ki.

Ve son bişey daha en ciddi rakibimiz maalesef Marcao. Adam inanılmaz derecede tehlike ihtiva ediyor. Nasil futbolcu olmuş bilemem ama bizim takımla karşılaşmasının tek bir açıklaması olabilir o da kader.
 
Aman Allah tobe uzun zamandır böyle kalp çarpıntısı içinde maç izlememiştim. Marcaonun son dakika da elle mudahelesine devam verdi hakem. İlk defa yabancı bir turnuvada lehimize bir karar verildiğini gördüm.

Başta Muslera sonra feghouli, nzonzi ve Babel maçın en iyileriydi bana göre.

Falcaoyu gelecek olursak bu adam bu tür maçlarda rakip kale önünde mangal yakıp kebap yapsa siritmaz çünkü neredeyse 1 topla bile bulusamadi.

Emre mor tehlikeli oyuncu topa hakim. Top ondayken rakip 4 dönüyor.

Babele bir lafım daha var. Sana top çok yakışıyor güven veriyorsun izleyene.

Seri' den bişey anlamadım. Lemina kaynanasını öldürme planlari içerisinde gibi kafası karışık oynayamadi.

Ilginç ama belhandayi aradık orta sahada.

1 puan candır.
 
Adamlar çok hızlı geliyorlar biz ise kaplumbağa hızında beraberlige razı bir görüntü verdik ilk yarı. Babel inanılmaz bir gol kaçırdı. Falcaoyu topla bulusturamiyoruz ne yazık ki.

Ve son bişey daha en ciddi rakibimiz maalesef Marcao. Adam inanılmaz derecede tehlike ihtiva ediyor. Nasil futbolcu olmuş bilemem ama bizim takımla karşılaşmasının tek bir açıklaması olabilir o da kader.

Abi bence deplasmanda iyi bir oyun oynadık.Ancak ağır oynama mevzusuna bende katılıyorum az daha hızlı oynasak özellikle pas yaptığımız zaman pozisyonlara girdik.Sol bek alınması lazım devre arasında şu Alex Telles çok yanlış zamanda geldi bize tam hocaya göre bir oyuncuydu tekniği de iyiydi.
 
Muslera
Şener Donk Marcao Ömer
Lemina Nzonzi
Emre Seri Babel
Falcao

Taylan, Andone, Adem ve Jimmy yedekten duruma göre girerler...
 
Rotasyon yapmışız ama 32 yaşında milli takım arasında da 2 maç yapmış babel yine oynuyor en başta rotasyon yapılacak adamdı eğer amaç dinlenmekse. Birde hocanın şu garip oyuncu oynatmama durumları devam ediyor JİMMY neden oynamıyor acaba gerçekten merak ediyorum hazırlık maçlarında joker görevi görecek oyuncu gibi duruyordu şimdi süre dahi alamıyor.
 
Adem'i sahada tutup, Andonne'yi çıkaran her kimse bugün istifasını versin. Yoksa kazandığı her kuruş haramdır.
 
Bence rotasyon yaptığımız bir deplasman maçına göre iyi oynadık. Baya pozisyona girdik ama atamadık. Maçın sonunda da "atamayana atarlar" kuralı işledi. Ayrıca son yıllarda izlediğim en art niyetli hakem yönetim vardı. Tüm takdir haklarını Malatya lehine kullandı. Bizi ince ince doğradı.

Diğer yandan neden bu maçta rotasyon yapıyoruz, onu anlamadım. Bizim asıl hedefiniz ŞL'de bu gruptan çıkmak mı?
 
Yine yeniden skor yorumları da gelmiş. Haftaya kazanırız bu sefer diğer arkadaşlar gelip laf sokar. Bu böyle uzar gider. Sezon uzun sonuçta:)
 
Abi kötü futbol değil mesele zaten, ortada futbol yok olay orda. Yani af edersin bi yerini kaldırıp vites atsan kontradan 3-4 ü bulacaksın ama inadına 3.bölgeden defansa pas dönüyorsun. Kimsenin taraftara bunu yapmaya bunu hakkı yok. Bu taraftar iyi günde kötü günde sana her türlü desteği vermişse senin çıkıp 2 gram top oynayıp 2-3 atmak boynunun borcu, farz oğlu farzdır! Biz bekliyoruz ki bunlar top oynayacaklar da sözüm ona şampiyonlar ligi şampiyonu olacaklar hahaha. Allah’ın Napolisi bile iki yılda öyle bi mesafe katetti ki Liverpool’u perişan ediyor. Biz daha deplasmanda Malatya’ya gol atamıyoruz. Makas o kadar büyük ki bu zihniyetle zor kapanır.
 

Üst