2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Yanlissiniz beyim, Bugun ki mactan Babeli cikar 3. lig takimindan hallice bir takim olurduk. 90 dakika izleyerek bunu soyluyorum. Bir tek hatasi hataysa tabiki, calimladiktan sonra pas verecegi yerde sut atti defansa carpti. Oncesinde kafa vurusu direkten disari cikti. Andonenin penalti pozisyonu oncesi Hagi vari pasi yine Babel verdi. Bireysel beceri ile attigi gol ile de sana 3 puan getirdi. Sahada topla bulustugu anda en iyilerden biriydi.

Vicdansizlik nedir sorusunun vucut bulmus halidir sizin mesajiniz.

Babeli cikaralim 6 puan daha geridesiniz! Bir zahmet benim cikardigim 6 puani siz koyun geri yerine.

Ben oyuncuları nispeten iyi oynadıkları maçlarda eleştiriyorum. Erceg, Servet Çetin veya bir başkası... Babel'i çıkarsak 6 puan gider 10 puan gelir. Zaten böyle de çıkarım yapılmaz. Geçen sene de Diagne olmasa 12 puan mı çıkaracaktık? O oynamayınca yeri boş mu kalıyor? Mevcut maaşı, imza parası, takımın ihtiyaçları, yaş ortalaması ve yetenekleri düşünüldüğünde Babel kötü transfer. Kanat oyuncusu olarak eh işte, ayağı düzgün olduğu halde tek vuruş da yapamıyor. Ona gelene kadar Belhanda'sı filan var tabi...
 
Daha once Malatya deplasmaninda rakibe fark atacakken Naga'nın oyundan alinip ve Ömer Bayram’in sol beke çekilmesiyle 1 puanı zor kurtarmıştık.

Dün yine aynı hatayı yaptık !

Seri girsin diye Emre T. çıkarıldı. Ömer yine sol beke geçti. Hem oradan pozisyon yedik hem de oyuncu cezalı duruma düştü ve Beşiktaş maçında oynamayacak.

Ömer'i bu saatten sonra sol bekte lütfen kullanmayalım. Dün son kez görmüş olduk umarım burada. Orta saha da gayet iyi ve düzgün işler yapıyor. Orta saha da kalsın. Sol bek Emre Taşdemir'in olsun artık. Umarım dün son
 
Maçın özetini izledim şimdi. Yani şu ikinci gol gerçekten yemek için başarı isteyen bi gol nasıl yemişiz bravo. İlk gol de rakibine odaklanacaksın önüne geçeceksin ama o arkadaş kimse Şener sanırım, hep topa odaklanılıyor bu tür pozisyonlarda.
 
Real Madrid son lig maçını kaybetti. Zaten Ronaldo sonrası bitti onlar, bunlar artık şaşırtıcı gelmiyor kadroları da nispeten daha zayıf öncelere oranla. Salı günü ne olacak bilmiyorum. Tarihin en çirkin 0-0 ı olabilir ya da iki zaaflı takımın zevkli maçı olabilir.
 
Ne kadar zayıf da gözükseler Madrid bu yahu.
Kazansak uçmayacağız, kaybetsek batmayacağız yani.
Çok zor maç olacak orası kesin.
Umarım Babel’in bencilliğini, savunma hatalarını, beklerin aksiyonsuzluğunu ve Belhanda’nın kötü oyununu konuşmayacağımız bir maç olur...
 
Zayıf görünmüyorlar, zayıflar zaten. Her şey isimle olsa Manchester United yıllardır bu durumda olmaz, Fener küme düşmekten son anda yırtmazdı.
Çok merak ediyorum Salı günü nasıl bir maç olacak biri galip gelebilecek mi..
 
Kadro olarak zayıf filan değiller aslında. Kötü bir dönemden geçiyorlar sadece. Silkinmeleri lazım. Şimdi biz bu arkadaşlara bu fırsatı sunacağız. Onları burada bir güzel silkip kendilerine gelme fırsatı vereceğiz inşallah :D
 
Lemina ve Feghouli sakatlıktan yeni çıktılar. İlk 11 değil gerekirse yedekten gelmeliler.

Muslera
Luyi Donk Marcao
Şener Nzonzi Seri Naga
Belhanda
Andone Babel
 
Uzun zaman sonra sahada futbol izlemek beni mutlu ediyor şu an herkes gibi. Bunda Madrid’in de payı büyük. Bizimkileri elinden tutup kaldırdılar gelin biraz futbol oynayalım diye.
 
20 defansif adamla çıkıp 20 pozisyon vermek de bize özel bir şey sanırım.
Belhanda sen Allah’ın gönderdiği bi bela mısın defol çık artık be adam! Herkes bi yerini yırtarak didiniyor beyim 5 yaşında çocuk gibi pas atamıyor. Yeter düş şu takımın yakasından ruhsuz utanmaz herif kaç atağı hiç ettin !
 
Courtuois çok kötü. Belhanda denen gamsızın pasif vuruşunu bile sektirdi, sürekli her şutu sektiriyor. Kaleyi denememiz lazım sık sık.
İkinci yarı acil Belhanda-Mor ya da Feghouli değişikliği elzem. Ben inanıyorum final pasını düzgün yaptığımız sürece 2 gol bile atarız bu maçta. Ama bu mevzu Belhandayla olmaz. Geçen her dakika kayıp.
 
Hoca çıkar şu Belhanda denen herifi görmüyor musun maç gidiyor ! Şu andavalın kaptırdığı toplar yüzünden Muslera’nın çıkardığı topların haddi hesabı kalmadı. Bütün takımın hakkını emeğini gasp ediyor beceriksiz ruhsuz herif!
 

Üst