2019-2020 Türkiye Süper Ligi

Bugün Bjk kongresi var.Taraftar Ahmet Nur Çebi'yi istiyor ama Serdal Adalı seçilecekmiş gibi bir hava var.Amatör şubeler konusunda bir hedefleri bile yok,gerçi bizim Mustafa başkanında yoktu sadece Ozan Korkut Euroleague'de A lisansı hedefinden bahsetmişti.Bahsetmek bile güzel,demek ki bir hayali var,basketbolu yük olarak görmüyor.

3 büyüklerin erkek basketbol takımlarının bütçesi 5 milyon $ 'dan az olmamalı,hele hele bizim hiç olmamalı.Sonuçta oynatmadığın futbolculara veriyorsun o paraları.Bjk taraftarı resmen amatör şubelere küsmüş,salonlar bomboş,eskiden böyle değildi,daha ilgililerdi,yatırım yapmaya yapmaya böyle oluyor.
 
Bizden daha kötü var mı diyordum Beşiktaş varmış. Ama puan olarak. Oyunları bizden daha iyi, daha doğrusu bi oyunları var. Forvette Andone onlarda olsa ya da Falcao rahat 5 puan daha fazlaları vardı en az.
 
Son düzenleme:
Evet biz kötü oynuyoruz ama hakemler sezona müthiş etki ediyor.
Yönetimin çok geç olmadan çıkıp konuşması gerekiyor.
Bugün Fırat Aydınus ve ekibi yaptığı eyyam ile maçı Fenerbahçe'ye kazandırdılar.
 
Artık 3 büyüklerin kongreleri tahmin edilemiyor.Herkes Serdal Adalı bir adım önde dedi hatta sonuç başa baş olur dedi Çebi fark attı.Galiba artık taraftarın istediği isimleri kongre üyeleri başa getiriyor.Mustafa Cengiz'in Dursun'u yenebileceğini kimse tahmin etmemişti,FB kongresinde Ali Koç'un bu kadar farklı kazanacağınıda kimse beklemiyordu.

FB'de taraftarı heyecanlandıracak bir isim başkan oldu,BJK'de taraftarın çok istediği biri başkan oldu acaba başkan değiştirme sırası kime geldi ?

:)
 
Ben de son cümledeki soruyu düşündüm bugün 😄 Hedefleri, vizyonu güzel olan birileri gelsin artık lütfen. Basketbolda Bayern gibi düzenli şekilde yapılanalım istiyorum. Eskisi gibi üzerine koyarak gidelim Avrupa’da başarı yakalayalım istiyorum.
 
Yine Atamın dediğine çıkıyor olay.. Zeki çevik ve ahlaklı olmadıktan sonra sporcu olmuşsun olmamışsın bir şey ifade etmiyor. Özellikle de ahlak !
 
Bu olayda her harekete bi nebze anlayış göstermeye çalıştım objektif olmaya çalıştım da ... Şu anında eldivenleri çıkarıp teslim olma hareketi... Ulan Fenerbahçe bu kadar mı hırçınlaştın, Kemal Sunal filmlerinde hırs yapıp daha da küçülen Ali Şen gibisin.
 
Bajic’in yerine 4 maçta 47 dakika süre alan 21 yaşındaki Mücahit forvette oynuyor.
Kalede ünlü transfer sezonu rekortmeni Ertuğrul oynayacak.
Aykut Kocaman eski takımına, başında olduğu sezondan daha iyi katkı veriyor.
Herkese hayırlı işler...
 
Şikeci TFF başkanı : “ yabancı sayısını daha da düşürmeyi hedefliyoruz”
Ulan bu ülkenin bütün kurum ve kuruluşlarında neden çağı takip etmek yerine sürekli çağın tersine kararlar alınmak isteniyor? Yemin ediyorum cennet ülkeden soğuttunuz insanları, yaşanmaz kıldınız. Ne battı lan sana ? 3 kuruş para alıp harikalar yaratan Cisse mi, milyonlar alıp yatan Alper Potuk, Tarık Çamdal, Ahmet Çalık mı ? Hangisi daha çok battı söylesene ?
 
Udinese Tudor ile yollarını ayırmış.Göztepe hiç vakit kaybetmeden anlaşsın.Bu seferde her sezon 3 takım değiştiren yerli antrenörlerden birini getirirlerse küme düşerler.Aynı hatayı yapmamalılar,bu sefer yabancı denesinler.
 
Balon yine patladı. Beşiktaş’ın Galatasaray’ın çöp olduğu sezonda kendilerini darı ambarında gördüler. Ali Koç avutmaya devam 😄Aziz’den daha sinsi herif bu adam. Aziz yine alenen konuşur lafını esirgemezdi. Bu tam bi sinsi. Alttan alttan konuşuyor taraftarını da iyi avutuyor. İyi bakın yarın çıkıp bize veya Fatih hocaya falan sallayacak.
 
Yusuf YAZICI Asist
Ozan KABAK Gol
Cenk Tosun Gol
Çağlar Soyuncu Gol
Enes Ünal Gol
Cengiz Under sakatlığı geçti. Hemen formayı aldı.
Mert Çetin ilk maçına çıktı. Oyunu beğenildi.

Bütün bunlar 'Yabancı kuralını değiştirmek istiyoruz' açıklamasının hemen ardından oldu.
 
O değil de Emre denen mahluk yerde yatan Kayserili yabancı futbolcuya İngilizce küfür ediyor herkesin içinde çok net sesli duyuluyor kamerada yakın çekim. Bunun mutlaka bi yaptırımı olmalı, bu insanım diye geçinen müsvette en az 2 maç ceza almalı. Hatta küfürün “fuck your wife” mı “life” mı olduğu tartışılıyor sosyal medyada. Zira Wife diye bitiyorsa o küfür ortalık karışır.
 

Üst