2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seneki takım bana epey heyecan veriyor. Son 2 oyuncuyuda bu seneki sisteme uygun yakalayabilirsek keyif veren sürpriz yapabilecek bir takım oluşturmuş olacağız. Ülker küçümsensede iyi takım kurdu. Fakat biz anadolu efes ile final yapabilecek bir peri masalına şahit olabiliriz.

Her ne olursa olsun ertuğrul hocayı ve ekibini tebrik ediyorum. Kimya tutturmak ve oyuncuları parlatmak konusunda son derece iyi bir koçumuz var.
 
Gecmise yonelik borclar konusunda bilgisi olan var mi ? italyada maclar seyircisiz oynanacagi gibi alinacak önlemler ekstra 100k euro maliyet getirecekmiş klüplere.Bizde de benzer şeyler olabilir.Ayrıca ligin isim sponsoru,yayıncı indirim isteyebilir futbolda olduğu gibi bir de geçmişe yönelik borçlar da varsa maddi açıdan yine sıkıntılı bir sezon olabilİr mütevazi bütçeye karşın
 
Luca Dalessandro Pana’nın Greg’e teklifinin 350k olduğunu yazmış +50k playoff bonusu (geçmiş zaman kullanmış güncel bir teklif değil anlaşılan)
 
Büyük bir kalite kattık takıma. Savunması çok iyi değil ama kötü savunmacı muamelesi de yapılmamalı. Elinden geleni yapar, mücadele eder. Bizim gibi bütçeler için Motum gibi oyuncular tavanımızı yukarılara çeker. İlk adı geçtiğinde hiç ihtimal vermiyordum. Hayırlı olsun.
 
Hem 4'ü hem de 5'i yedekleyebilecek Ben Moore veya onun tarzında savunması ve oyun aklı yüksek oyuncu lazım şu anda. Ayberk ve Berke ile falan olmaz çünkü. Yerli rotasyonunu kötü oluşturduk. Onun dışında RJ Hunter dışındaki yabancı transfeler gayet iyi.
 
Adı çıkan oyuncuları ertesi gün açıkladık. Tamam takımı erken kurmadık ama eskiye göre profesyonel bir şekilde kuruldu. Genç çaylak bir 4.5 alıp kapatırsak bile ben bu takımın kurulumu ve kurulum şeklinden razıyım.
 
Motum bu seviyelerde önemli bir kalite ancak onu getirmek için de fena para harcamadığımız düşünüldüğünde takımın ihtiyaçlarına daha uygun birisini getirebilirdik.

Özellikle Euroleague maçlarında Motum'un savunmadaki ayak yavaşlığı neredeyse her maç işleniyor. Ancak bunu Ş.Ligi'nde işleyebilcecek kaç uzun var tartışılır. Hücumda katacaklarıysa tartışılmaz.

Yine de iyi para verdiğimiz düşünüldüğünde Motum yerine daha fazla sertlik katacak A.White ya da C.Oliver'i tercih ederdim.

İsimler her ne kadar kaliteli olursa olsun takım kimyasına uymayınca oyuncularınızın çoğu Euroleague yapıyor ama takım olarak bekleneni veremiyorsunuz
 
Son zamanlarda pek fazla maç izlemiyorum ama Motum Efes'deki son sezonunda dahi Alex Peters'ın geçen sezon verdiği katkıdan daha fazlasını vermedi mi? Peters'ı Baskonia aldı bizim Motuma burun kıvırmamız epey lüks olur bence. Ayrıca basketbolda savunma hücumda başlıyor topu sepetten geçirdiğin her hucumda hızlı bir sonraki savunmam için de avantaj. Bunun yanı sıra aldığımız oyuncular genel olarak çok kuvvetli ve kalın değil ama yine genel olarak ayakları çabuk, veya en azından ayakları yavaş olmayan, ve kulaç uzunlukları yüksek oyuncular daha çok pas kanallarına, top çalmaya odaklı bir savunma için uygun bir takım kurulmuş oldu sanki.
 
Cameron Oliver için konuşulan paralar Brock Motum'un çok üstünde. Aaron White'ye katılıyorum. Şimdi de Suleiman Braimoh yazılmış ki İsrail'de bu sene parlayan oyunculardan biri o da. Ve aradığımız ideal 4.5 numara denilebilir. Fizik olarak çok kuvvetli dış şutu olan iyi ribaund çeken bir uzun.
 
Suleiman braimoh da çok pahalı olmasa bile öyle 100-150 k civari bir oyuncu değildir yanılıyor muyum gelirse oraya düşündüğümüzden fazla bütçe ayrılmış demek
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst